Navštíveno 2161x

cus mam moznost si koupit A8 3.7 quattro mate zkusenosti s vozem na co si dat bacha ?
[ Link ]
Použij hledání, A8 D2 tu je několikrát probíraná...
Ahoj, co chces slyset presne prosim te?
Zkusenosti mam. Na tom odkazu vidim rv 98 coz je jeste ta prvni, cili to neni facelift a za 3500 eur?
No za prve si musis uvedomit co vse obnasi servisovat tyhle stare A8, i nove defakto :)
Nejsou na to dily za stejny penize jako na Octavie.
A pokud mas moznost, sahni radeji po 4.2i benzinu ve faceliftu. Jizda je s tim mnohem lepsi, spotreba pri nejhorsim stejna a je na to vic dilu, ta 3.7i je takovej exot a je jich po malu, stejne jako 3.3TDicka.
Pokud clovek servisuje auto sam a doma, tak proc ne, ale pokud s tim jezdis do servisu, musis pocitat s mnohem vetsime cenama jak za dily tak praci :)

19.03.2014, 10:11 |
clown Knightey ma pravdu :)

19.03.2014, 12:01 |
Rudi já když kouknu na aktivitu alkajdy, tak mi spíš přijde, že si tu chce někdo dělat reklamu :-)
jakoze tu chce pul roku po registraci protezovat nemeckej autohaus?
zase nebudme paranoidni...

19.03.2014, 13:27 |
Rudi však je to víc jak rok :-) třeba mu předchozí post smazali
já si koupil 2,8 A6 C5 a kdybych mohl tak bych to dneska nekoupil protože bych sáhl raději po 4,2, výkon větší, spotřeba úplně stejná v porovnání s 4,2 A8.
co si vzpomínám když jsem s ejednou nechal vézt v A8 3,7 tak žádnej závoďák teda :D
Za ty prachy to je na český poměry drahý. To bych radši scháněl 4.2 spotřeba stejná a líp se to předělává do plynu. Například (
[ Link ] ) Jinak tohle nebyl žádný závodák nikdy ale spíše dálniční specíál :)
Pokud muzu poradit, pokoukni po faceliftech. RV od 99-02.
koukám, že tam taky začínají po delší odmlce s krásnýma tachometrama do 180tis km:D