Navštíveno 2033x

Přátelé,
prosím vás pěkně, poradili by jste mi, z jakého vozu může být tato kliková hřídel?
Je na ní napsáno:
S91 (na obou stranách)
H457 (jen na jedné straně)
Asi neumím používat google, ale nenašel jsem to :o)
Díky moc všem - THULLO

O klikovce nevim, ale mela by se poradne nastavit ta plazma co rezala to cerne zelezo, ma tam hooodne velky otrepy :)
2 Knightey-
Draku, je to fotka z kontejneru na vrakáči :o) řekl bych, že to tedy řezali buď autogenem, nebo plasmou jen tak, aby se to vlezlo někam a mohli to hodit do žida :o)
Na vrakáči jsem fotil klikovku proto, že mi včera ukradli motor s převodovkou a já si nejsem jist, zda tato klikovka není právě z PROBE 2,0 16v (Motor FS)
Takže díky moc za rady a tipy...
klika z probe určitě nebude uložena 3x jak škodovka.
a setrvák drží na vícero šroubech než 4.
tohle bude nějaká slabá věc, obdobně vypadala klika u Fiata Uno D, taky jen třikrát uložená
je to 3x uložený, má to 4šrouby na setrvák... tj. je to nějaká škoda..
Jako Honza, tohle je ze škodováckýho OHVčka.
JJ to mi vůbec nedošlo kluci - škoda. Jsaem si říkal, že bych měl štěstí a narazil na stopu a prd :o( chjo...
Aby všem ´sběračům´ kovů narostl rakovinový nádor na koulích... :o)

08.06.2014, 20:53 |
fredh tobě se stávaj pořád takový věci...
jak to vypadá s tím posledním případem, kterej si tu popisoval cca měsíc zpět? to s tou koupí probe a technickou...
2 freth:
No, to je tím, že kdo nic nemá, nic mu nevezmou, že jo :o)
A jak je to s tím posledním případem? No raději ani nemluvit... právní cestou je to všechno na pikaču, protože ten, pro něhož jsem celou eskapádu dělal je neskutečný zbabělec a i když všechno bylo krásně nalajnované a připravené, tak se vykřivil a odmítl spolupracovat na tom, aby ZM*D dostal přesně to, co mu patří... no a to se mu bohužel vymstí, neb já pro něj už nehnu prstem :o)
A druhou cestou to zatím spí - ale už né na dlouho ;o)