Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > HELP: Z čeho je tato klikovka?

o Navštíveno 2033x o
o 08.06.2014, 16:36 | Thullo
Přátelé,
prosím vás pěkně, poradili by jste mi, z jakého vozu může být tato kliková hřídel?

Je na ní napsáno:

S91 (na obou stranách)

H457 (jen na jedné straně)

Asi neumím používat google, ale nenašel jsem to :o)

Díky moc všem - THULLO

foto k příspěvku  od Thullo

o 08.06.2014, 16:37 | Knightey-
O klikovce nevim, ale mela by se poradne nastavit ta plazma co rezala to cerne zelezo, ma tam hooodne velky otrepy :)
o 08.06.2014, 16:49 | Thullo
2 Knightey-
Draku, je to fotka z kontejneru na vrakáči :o) řekl bych, že to tedy řezali buď autogenem, nebo plasmou jen tak, aby se to vlezlo někam a mohli to hodit do žida :o)

Na vrakáči jsem fotil klikovku proto, že mi včera ukradli motor s převodovkou a já si nejsem jist, zda tato klikovka není právě z PROBE 2,0 16v (Motor FS)

Takže díky moc za rady a tipy...
o 08.06.2014, 16:57 | Timon.z
klika z probe určitě nebude uložena 3x jak škodovka.
a setrvák drží na vícero šroubech než 4.
o 08.06.2014, 17:23 | Only_One
tohle bude nějaká slabá věc, obdobně vypadala klika u Fiata Uno D, taky jen třikrát uložená
o 08.06.2014, 19:07 | Honza2.016v
je to 3x uložený, má to 4šrouby na setrvák... tj. je to nějaká škoda..
o 08.06.2014, 20:09 | Tuner#2
Jako Honza, tohle je ze škodováckýho OHVčka.
o 08.06.2014, 20:26 | Thullo
JJ to mi vůbec nedošlo kluci - škoda. Jsaem si říkal, že bych měl štěstí a narazil na stopu a prd :o( chjo...

Aby všem ´sběračům´ kovů narostl rakovinový nádor na koulích... :o)
o 08.06.2014, 20:53 | fredh
tobě se stávaj pořád takový věci...

jak to vypadá s tím posledním případem, kterej si tu popisoval cca měsíc zpět? to s tou koupí probe a technickou...
o 08.06.2014, 22:20 | Thullo
2 freth:
No, to je tím, že kdo nic nemá, nic mu nevezmou, že jo :o)

A jak je to s tím posledním případem? No raději ani nemluvit... právní cestou je to všechno na pikaču, protože ten, pro něhož jsem celou eskapádu dělal je neskutečný zbabělec a i když všechno bylo krásně nalajnované a připravené, tak se vykřivil a odmítl spolupracovat na tom, aby ZM*D dostal přesně to, co mu patří... no a to se mu bohužel vymstí, neb já pro něj už nehnu prstem :o)

A druhou cestou to zatím spí - ale už né na dlouho ;o)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3365 sekund.