Navštíveno 16945x

10.11.2014, 17:32 |
Lufas Ahoj všem chystáme se v pátek do divadla kalich a netuším jestli je moznost někde primo tam zaparkovat. Nechce s nám malá tahat metrem zpět na čerňák. To v případě že bychom jeli metrem.
díky za dobré postřehy a názory, jsem mimo pražskej tak to snad pochopite:-)

11.11.2014, 07:46 |
Veva | Upraveno: 2014-11-11 07:52:38
Můžeš to nechat na Karláku (Karlovo nám.), to je pak pěšky kousek a místo tam vždy je... v ulici kde je Kalich (Jungmannka) je modrá zóna, tam si neškrtneš... možnost je myslím také v Lazarské, tam je také placené parkování-podélné, ale tam to nebývá volné...
Ve screenu jsem Ti vyznačil fialově možnost parkování a v kolečku divadlo

11.11.2014, 07:54 |
Lufas na to Karlovo namesti jsem koukal, tam teda místo najdu? a jeste mi jde o to za jak dlouho jsem tak schopnej se tam dostat z Cernyho mostu v patek okolo paty odpoledne?

11.11.2014, 08:04 |
xSam Lufas, v patek okolo pate hodiny z Cernaku na Karlak, pocitej tak 2 hodiny.
Jel bych rozhodne metrem.
Nebo nech auto treba na palmovce na libenskym mostu abys to mel bliz, ale i tak mi to prijde kravina.
Metro pojede na karlak kolik? 25 minut? Nevim co resis.

11.11.2014, 09:00 |
Lufas Ok diky

11.11.2014, 12:40 |
Veva | Upraveno: 2014-11-11 12:41:28
No, pátek v 17hod je dost blbá doba :-D nevím jak moc se v Praze vyznáš, normálně bys to jel tak 20-30min, ale v tu dobu co potřebuješ bych počítal okolo hoďky, když budeš vědět kudy případně obkroužit zácpu, pro ne moc znalého počítám tak hodina třicet?
Já osobně bych teda jel autem :-D ale krtek mi přijde jako rozumnější volba, když někde potřebuješ být na čas
Jinak ano, na Karláku určitě místo najdeš, ještě se mi nestalo, že bych tam nezaparkoval
Oživím tohle téma, je to stále aktuální, že se na Karláku dá v pohodě zaparkovat? Jedu teď v sobotu...

25.01.2017, 10:29 |
Lufas Ja to tenkrát nechal na čerňáku a jel metrem:-) to ti asi nepomůže viď?
no přes karlák jezdím 15x do měsíce, ale většinou bývá nasekáno, za mě bych doporučil spíš parkoviště v opletalce u hlavního nádraží, je tu parkování zdarma a většinou hodně místa... :)
Lufas: Jedu od ČB takže čerňák je pro mě dost mimo... :D
vrbicek: Já právě koukal že jsou tam hodně vsude zony... Jinak ten hlavák nezní vubec špatně... Děkuji.
dá se zaparkovat přímo v opletalce, je tam parkoviště uprostřed cesty, nebo pak i na hlavním nádraží, je tam parkoviště u nakládky autovlaku, přes týden se platí, asi 20kč za hodinu, o víkendu zdarma pak ;)