Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Co s tim?Loupajici se barva auta.Foto

o Navštíveno 5091x o
o 15.02.2016, 20:05 | nebsterish
Asi to uz videl kazdy,proste boxer,ducato,jumper v modrej farbe sa supe.Nevie mi niekto poradit co s tym?cim dalej sa to ukazuje na novych a novych miestach.Ja som minuly rok jednu stranu obrusil odmastil nastriekal podla farby farbou v sprayi a ide to dole taktiez.Mne pride ako keby podklad pod modrou farbou bol taky ze ta farba na nom nedrzi.Dik za rady

foto k příspěvku  od nebsterish

o 15.02.2016, 20:40 | jz33
Dle obrázku je to metalýza - tzn. neopravitelné na konkrétním místě - nový lak celého dílu od schopného lakýrníka nebo folii dle gusta - dnes už jsou na dobré úrovni - barev strašně moc, jen ta cena nemusí být nejlepší při polepu celého auta firmou(možná daj slevu za reklamu), ale při troše zručnosti to zmákneš sám, záleží na financích... (ta folie vydrží a také ochrání proti korozi)
o 15.02.2016, 20:44 | nebsterish
Metaliza neni to je zakladny odtien tej modrej len je to cerstvo umyte tak to vyzera na metalizu
o 16.02.2016, 06:49 | Petura
brácha má Jumpera, ale ten starší typ taky v modrý barvě a byl celý flekatý, takže se to auto stříkalo komplet celý obyčejnou akrylátovou barvou ve stejném odstínu a téměř dva roky to už drží...
někde jsem četl článek o tom, že ve fabrice standartně stříkají bílou a když jde tahle modrá tak jen zapráší na tu bílou a pak právě leze dolů
o 17.02.2016, 09:50 | H-Honza (M)
mám úplně stejný problém...
koupili jsme nového boxera, po roce se objevily maličké bílé místa ve styčných bodech panelů karoserie s tmelem, a na celé střeše.
Vysrali jsme se na to, jenze za další rok se to rozlezlo na celým autě.
Odvezl jsem to ke koncesionáři, ten mě odpálkoval natvrdo, po záruce, tohle řešit nebudeme...
Psal jsem na importéra, psal jsem kam se dalo, a výsledkem bylo přislíbení částky 10 000,- na opravu laku vozidla ze strany importéra.
Nicméně, prože se takhle loupe téměř každý díl karoserie, přišlo mi to jako výsměch, protože za 10 000,- nepořídím ani ty reklamní polepy na auto, natož celolak.
Takže na to seru, no se to rozlejzá, každým mytím jsou místa s bílou barvou větší a větší, dávam tomu rok, maximálně dva, a budu mít dodávku celou bílou, nechám změnit barvu v TP a hotovo :-D
Základní lak je bílá, pak je něco jako plnič - asi vodou ředitelný, a pak ten modrý nástřik. Pokaždé když auto umyju, a zaprší, tak ten plnič viditelně teče dolů, a dělá na modrém vrchním laku bílé stopy.

foto k příspěvku  od H-Honza

o 17.02.2016, 09:51 | H-Honza (M)

o 17.02.2016, 09:51 | H-Honza (M)

o 17.02.2016, 13:11 | Horal-11
správně, dodávka má bejt bílá, jen nechápu výrobce, když měli problém na předchozí řadě
o 17.02.2016, 19:27 | nebsterish
presne ako hovoris ty.Po kazdym umyti je na aute menej s menej modrej,ked neumyvam tak ked prsi tak ten asi plnic stieka po aute a auto je cele biele..Ja som auto zohnal za velmi dobre $ a bez zaruky takze stazovat sa nemozem ale premyslam co s tym
o 17.02.2016, 20:41 | Knightey-
Sileny toto :(
o 19.02.2016, 20:50 | Midi34
hlavně to vypadá i jako dost blbá vizitka firmy
(v práci máme světle modrý a leze to dolů taky)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.