Prosím vás, uměl by někdo zjistit PIN na autoradio VW?? Tatka si koupil do Passata B7 Alpinu 990BT a jeho puvodni radio jsme chteli hodit do mamcineho pasata B6 a chce to hajzlik PIN :-( v papirech nikde psany neni. Co je potřeba na zjištění?? Díky
Zdravím, nevím jak u VW, ale u Škodovky nebyl problém v autorizáku. Stačil jim jen malej techničák a občanka(že jsem majitel) a PIN mi řekli. Někdo na netu řikal že po něm chtěli nějakou tu stovku, ale po mě nechtěli nic.
Ano, pres tyden bych skocil do VW, slo mi o to jestli to nekdo neumi "z domu" aby mi to uz vsechno hralo. Ja myslel, ze pin bude psany nekde v papirech, ale ani v navodu auta ani v navodu radia neni. Jen, ze je radio sparovano s autem a pin je ulozeny v aute.
V papirech psany neni, original radio pozna auto samo. Ted jsem menil mezi dvema auty, a musel jsem s kazdym extra do Vw, nestaci jen VELKY technicak a obcanka, potrebuji napichnout i auto... Neplatil jsem nic (i kdyz technik se tak nejak tvaril, ze chce "na pivo"). Sluzba zakaznikum VW...
Ahaa. Tak to mi meni plany jestli musi byt i auto. Tatka v nem dnes odjizdi do Prahy :-( a radio uz mam v druhem passatu. Takze radio zase vyhodit a do vw servisu se musi zajit v praze at vyctou. Diky