Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Půjčovna aut Tenerife

o Navštíveno 8915x o
o 24.08.2017, 07:17 | Květošák
Ahoj,zeptam se... Jedu na týden na Tenerife, chci si tam půjčit auto. Je lepší to vzít hned po příletu na letišti nebo někde u hotelu nějakou místní. Kolik cca berou depozit na kreditce? Nepotřebuju nic narocneho,jsme dva. Díky za tipy,rady a zkušenosti.

o 24.08.2017, 08:25 | Bucci
před pár lety jsem si došel do místní, půjčil si auto na 3 dny a platil cash... depozit po mě nechtěli, jelikož jsem jim rovnou podepsal pojištění...

...jak je to dneska, netušim
o 24.08.2017, 09:06 | M.a.R.i | Upraveno: 2017-08-24 09:14:00
Už si to přesně nepamatuju, ale já měl před 3 lety půjčenou Pandu 4x4 (do 4let stáří) na Fuerteventura a na 10dní bez limitu km to stálo do 100€. A to jsem měl lepší půjčovnu, která byla přímo na letišti. Dali mi klíčky a odjel jsem, já jsem jim pak klíčky přinesl a ani auto neshlídli :). Přitom na letišti byly ceny několikanásobný. Rezervoval jsem to přes jejich online systém,ale už si nepamatuju, jestli jsem to platil dopředu.

EDIT:
Už jsem to našel :)
[ Link ]

11dní 126,27€. Ty nejlevnější půjčovny byli i okolo 90€. Ale payless je osvědčená a jsou OK.

Teď jsem koukal a cena je pořád stejná :).
o 24.08.2017, 12:58 | Sau | Upraveno: 2017-08-24 12:59:30
Za ma doporucuju Plus Car [ Link ] Pucoval sem si od nich auto na Kanarech uz 5x a vzdy bez nejmensich problemu. Coz sa u spousty dalsich pucoven ve Spanelsku rect neda. Maju spis starsi auta (klidne 5 let aod., coz bezne u pucoven nebyva), zas ale dobre ceny. Jako depozit nechteli nic, nebo naproste minimum. Palivo funguje stylem plna/plna, tj. plnu nadrz pri prevzeti dostanes a plnu zas vratis.

Bacha u jinych pucoven, v tomto sa casto snazi turisty okrast - auto distanes s plnu nadrzu ale vratit ho mozes s prazdnu. Za neprojety benal ale nevrati nic a za tu plnu nadrz si nauctuju daleko vic nez na kolik opravdu natankovat vyjde. Pripadne pak pokud za neprojety benzin penize vraci, tak vrati vselijak jinak, jinci castku nez meli.

Dalsi zpusob jak mozes prijit o prachy je spoluucast na pojisteni. V zakladnim pojisteni byva cadto spoluucast kolem 1000 Eur a tu samu castku ti pri prevzeti auta blokuju na karte. Coz kdyz ju jenom opravdu zablokuju neni vcelku problem, horsi je kdyz si ty prachy strhnu a pak po vraceni auta zas vrati. Ne kurzovem rozdilu takto mozes prijit i o nekolik tisuc Kc. Obrana pritom prakticky neexistuje, snad jen si bud priplatit u pujcovny za lepsi pojistku, kde je spoluucast mensi ci klidne nulova, nebo met kartu vedenu v Euroch.
o 24.08.2017, 20:59 | capo
Zrovna to taky řeším, budu tam na dýl v listopadu. Zatím jsem koukal jen na agregátor [ Link ] , ceny mi přijdou lepší než na Plus Car...
o 24.08.2017, 21:38 | Ghofig
Ja bych doporucil tohle:
[ Link ]
Mel jsem od nich auto dvakrat a celkem super. Zadne brutalni zalohy nebo ojebavky ve stylu, co delaji velke autopujcovny.
Objednal auto na hotel, dovezl ho tam typek. dal mi jen podepsat papir, zaplatil jsem mu nejakych 200 eur hotove, dal mi klicky a nazdar. Bez kreditky, zalohy, cehokoliv...
A ze pri odjezdu nechat klice na recepci a plnou nadrz...

o 25.08.2017, 21:36 | addamec
jako Ghofig, měl jsem od CICAR auto na Gran Canaria i na Lanzarote. Vždy jsem dostal auto minimálně o třídu výš, než jsem měl objednané. Auta ve slušném stavu za super peníze. Doporučuji
o 28.08.2017, 13:52 | GooGoo
A jak je to se skůtrama? nenasel jsem zadny online nabítky..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3345 sekund.