Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > "parkování" auto v obci u chodníku

o Navštíveno 7465x o
o 13.08.2020, 11:08 | GooGoo
Jelikož je tu pár lidí od PČR a zkušení lidé, mám dotaz ohledně stání auta na kraji silnice v obci ( silnici lemují po obou stranách domy) Je mi jasné pokud se bude jednat o auto s SPZ a pojistkou problém není, ale když takto bude stát "zlikvidované" auto bez pojištění a SPZ? Popřípadě když do takového auta někdo vrazí?
Díky

o 13.08.2020, 22:30 | riviera.kidd
Co jsem postrehl jak treba praha odstranuje “vraky” z ulice tak za vrak se povazuje auto s propadlou stk 6mesicu i kdyz ma znacky
o 14.08.2020, 07:32 | HIGHTOWER | Upraveno: 2020-08-14 09:37:20
Auto tam nemá samozřejmě co dělat, neb i když "jen parkuje", když do něj někdo nabourá, bude se to řešit. Je to jako bys tam nechal třeba velkou míchačku apod. Může se i jednat o neoprávněný zábor veřejného prostranství...

Definice vraku je v zákoně, číslo teď nevím, je to dáno, že nemá podstatnou část vozidla nebo tak nějak. Najdi si to.

Jak může stát zlikvidované auto na silnici vůbec, když ofiko likvidace znamená odevzdat ho firmě, která je likviduje? Až se v tom někdo začne vrtat z nějakého důvodu, bude mít firma či úřad, který na základě něčeho auto z registru zrušil, problém.
o 14.08.2020, 07:40 | HIGHTOWER | Upraveno: 2020-08-14 09:42:46
Tady je třeba napsáno, jak to je MP Roztoky

[ Link ]

A tady info z firmy na likvidaci vraků

[ Link ]

Nějakých pohledů bude jistě více...
o 14.08.2020, 08:48 | GooGoo
Díky za informaci. Řešíme rychlost v obci je to rovinka a domy hned vedle cesty, je tu i skolka a rychlost 40km/h. Provoz tu neni nijak velky, ale každý třetí by tu přišel o řidičák, jezdi tu fakt jak prasata. Tak ze sousedy řešíme nakup aut které necháme stát u krajnice na střídačku. Obec nemá snahu nic řešit, tak to musíme vzít do vlastních rukou. Nejde ani PCR presvedcit na mereni rychlosti.
o 14.08.2020, 11:39 | AR
a proč zrovna auta? vzit rovnou betonové bloky a domluvit s obci.
o 14.08.2020, 14:32 | Ravo
Aby vám do té vaší dopravně bezpečností guerilly nehodila obec vidle jako nám :-(

Přes naši vesnici vede objížďka toho nešťastného mostu přes Mušov. Silnice sevřená domy a denně přes ni projede tisíce osobáku a hlavně kamionů. Celá cesta je lemována cedulemi 30km/h a zákaz zastavení.
Na třicítku tady každý sere a můžu osobně potvrdit že když mi kolem baráku proletí kamion 50+ (v noci nemají problém lítat i víc), tak se mi řinčí dveře ve furtrech, nádobí ve skříních atd.

A policie? ta jen řeší že někdo zastavil (solí místní), ale rychlost jsem je tady viděl měřit jen 2x a vždy vzali CZ nešťastníka v osobáku, PL/SK/HU/TR/LT/LV kamion nezastaví ani nááááhodou.

Takže bacha na kouzelné značky zákaz zastavení...a já se těším na další komunální volby, to bude ještě veeeelka ostuda
o 14.08.2020, 15:31 | HIGHTOWER
14.08.2020, 11:39 | AR

Tohle nelze jen tak, stavební povolení, vyjádření PČR apod.. Ani na vlastní silnici bys tohle jen tak nemohl udělat... A když to obec nechce řešit, tak určitě nebude už vůbec chtít tam dávat nějaké retardéry apod.
o 14.08.2020, 15:35 | HIGHTOWER
14.08.2020, 14:32 | Ravo

Bohužel tohle by šlo řešit jen nějakým úsekovým radarem. PČR by tam jinak musela stát stále, projíždějící budou tisíce, a to nezle všechny postihovat na místě. A vem si, takovýchto lokalit bude vždy v ČR stovky, tisíce...

To že třeba neudělali objízdnou trasu alespoň pro kamiony jinudy, to je bohužel smutné a nebo třeba nereálné. Holt, přežít a modlit se, aby most opravili co nejdříve
o 15.08.2020, 10:19 | HIGHTOWER
Tak tady máš zrovna příklad průseru odstavení vozidla. Tohle auto tam stálo jako reklama, na střeše už nevím jaká firma na auta, auto nebyl šrot, celkem vypadalo v pohodě. Teď se o něj zabil motorkář. Kdyby tam auto nebylo, motorkář by proletěl do trávy a nezabil by se. Teď se z toho majitel auta (firma) asi pěkně posere... [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3442 sekund.