Navštíveno 7082x
Známej mi posílal fotku, tak sem mu nevěřil, ale dneska sem to viděl taky Live.... vypadá to hodně zvláštně,ale proč ne:)))
Tyyy vole to je bomba co to je passat?
17.12.2006, 21:30 |
Syrup passat co vypada jak superb v kombajnu, no ale proc ne?:) docela si nekdo vyhral
Zajimava kombinace, ale pekna kombinace.
taky jsem to potkal minulý týden v LBC v protisměru.... jen se to mihlo a já nevěděl co to bylo, jestli Passat nebo Superb :o))
škoda, že se to nedělá, ne třeba ofiko, ale nějaká firma přestavby, vypadá to moc pěkně. Např. Air Desing dělával Felicia pick-up, kdy tam nastavoval tuším 50 cm ložného prostoru a měl to schválené a bylo to na pick-up taky super, takže škoda, že toto nějaká firmě nedělá.....
prestavet passata na skodovku tak do toho bych urcite nesel
ale napad zajimavej
to spíš někdo okopíroval toho němce, jak tu byl začátkem roku
[ Link ]
už to tu někdy bylo .... některé díly prej dokonce pasují bez úprav .... byl to německý projekt ...jen ten web už si nevzpomenu .... ale vím,že předělával i interiér na Škodovácký - Superb ....
mazec :D dokonce i prispevek je naklonovanej :D
18.12.2006, 00:06 |
MajkI to máte pravdu kluci,maj to v německu,už jakou dobu.Tak zas jeden nápad v pr.....
18.12.2006, 00:09 |
MajkI jinak to není zas tak hrozný.je to sice škoda křížit VW a ŠKODU,ale co se dá dělat,když ty blbci v německu nepovolej vyrábět oficiálně Superba v kombiku.myslim,že by šel na dračku...........
zda se mi to nebo ten modrej ma retardovany pravy zrcatko ? to se dělalo aj na passaty tahle šilenost ?
18.12.2006, 00:14 |
MajkI | Upraveno: 2006-12-18 00:14:59
celá přestavba je krásně jednoduchá.sedí kapota,chladičovka (tam se musí teda nanýtovat jedna matice pro uchycení světel,když je to pasaťácká) se světlama.jedinej větší problémek je z blatníkama,protože superb je má přez prahy a passatu končej nad prahem a překrývá je plast...
B5=Superb - jenom jiná světla...
mě se to líbí a moc:-) já bych do toho šel.
19.12.2006, 11:11 |
Zan