Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jak vyčistit koženku?

o Navštíveno 2015x o
o 03.02.2007, 12:41 | nocarret
Mám problém, čalouník mi dělal na zakázku matrace potažené bílou koženkou. Problém je že si na ně kreslil značky modrou propiskou (bez komentáře) a ty pochopitelně z tý koženky zaboha nejdou dolů, pořád je tam vidět namodralý odstín. Čím to mám dostat dolů? Díky

o 03.02.2007, 13:35 | soda | Upraveno: 2007-02-03 13:36:55
jarovou vodou urcite nic nezkazis, ale na propisku to asi nepomuze. hlavne ne zadnou silnou chemii. je to jen umelina. mozna nejaky tekuty pisek, ale bez zaruky
at pouzijes cokoli nezapomen to pak osetrit nejakym olejickem (staci obyc indulona)
o 04.02.2007, 12:29 | nocarret
takže jsem testoval a tady je seznam použitých prostředků, kterejma to fakt nejde dolu. Začal jsem jemně, jar, cif, pak nějakej sajrajt na interiéry aut, pak odstraňovač hmyzu, a pak jsem se s tim už ne*ral, takže líh, syntetický ředidlo, toluen, aceton, savo, arva......ANI Ň propiska drží, koženka všechny testy přestála bez úhony tak co s tim mam sakra dělat......
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3105 sekund.