Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Zkusenosti s DVD Xoro HSD-8410 HDMI Black

o Navštíveno 885x o
o 02.04.2007, 09:56 | Tiler
Nemate nekdo zkusenost s timhle DVD??? Zajimalo by me, jak je na tom s prehravanim filmu v DivX, XVid, jak behaj CZ titulky a jakou maj velikost + moznosti jejich nastaveni. Vybavu ma slusnou a hlavne ma HDMI a VGA vystupy za ty kacky budu jinde asi tezko hledat. Diky za rady a nazory

[ Link ]

foto k příspěvku  od Tiler

o 02.04.2007, 12:06 | DiDa
Jestli ti to pomuze tady je mala recenze co me kdysi poslal kamos co si ho koupil:
+ prehrava temer vsechno, krome GMC u Xvidu (to ale neumi skoro zadny
prehravac). Mel by zvladat taky Nero Digital, zkusim v tom neco ripnout
+ celkem slusne citelne ceske titulky u divxu (nemusi mit stejny nazev,
ale musi byt ve stejnem adresari), muze se s nimi hybat a maji umerene (nerusici)
sede prusvitne podsviceni kvuli citelnosti - u vetsiny filmu to neni nutne
+ vicekanalovy zvuk u divx (zkousel jsem to na Halo Halo, ktere mam
nahrane dvojjazycne. protoze na tom ujizdim, tak jsem rozumnel vetam typu :
"Edith, can you tell me, why is in my room eight foot big-eared pixie ??!!"
scena : pta se madam Fanny, kdyz do jeji loznice prijde straznik Crabtree
prevleceny za usatou partyzanku :-)
+ dobra funkce ctecky karet (zkouseno na SD, umi jeste MC, CF, MS)
+ slusny decentni design
+ cena

- horsi funkce USB rozhrani - stalo se mi, ze se film na usb zasekl, ve
ctecce jel ten samy film ok
- dosti lagricovy talir na CD
- trochu "gumove" ovladani - musi se dost mackat cudliky na ovladaci, resp
nekdy je potreba je stiskount 2x - jako by infraport nefungoval uplne ok,
nebo byl nejaky slabsi
- podle vseho nema dolby DTS , jen pro-logic (to me je jedno)
- nema ceske menu (to je asi jedno)
- slaby tisteny cesky manual

Je to hodne novy model, predpokladam, ze casem vylezou s nejakym novym fw,
ktery by mohl nektere musky odstranit.

HDMI vyzkouset nemuzu, na VGA to funguje ok.
o 02.04.2007, 16:40 | -tony-
Taky teď chci něco řešit,můžete mi někdo doporučit nějaký kvalitní DVD tak do 3tis.
Díky
o 02.04.2007, 17:23 | Machča
ja mam na prehravac od tyhle znacky doma test ve stereo a video nevim jestli je to on ten co tam je ma tusim v sobe jeste prijmacku na digitalni vysilani ale hodnotej ho tam velice kladne na to ze je to takova ta neznama znacka tak nad jinema znackama podobnyho razeni vlastne i nad nekterejma znackovejma komponentama vynika
o 02.04.2007, 19:30 | Rajdlos
od XORO mam DVD prehravace, a minuly tyden jem je posilal uz po druhe na reklamaci, vsechny 3 :-/ nevyjizdi mechanicka, takze XORO nevim nevim

a taky me stve, ze u Divx vypadavaji casto titulky

ale zase staly kolem dvojky, takze se neni cemu divit
o 03.04.2007, 06:25 | RedBaron
Já jsem před dvěma měsíci byl v kolotoči, co vybrat za špičkový přehrávač a pak jsem se na tohle úplně vykašlal, protože ať si koupíš jakýkoli neznačkový přehrávač, na něčem se tam šetřilo. A je jedno jestli stojí litr nebo pět. Když si koupíš značkový, hraje jen DVD a s bídou DivX3, titulky už jsou většinou těžkej luxus. Koupil jsem blbýho sencora za 900,- Kč v hypernově, čte to úplně všechno, co jsem za posledních pět let vypálil, DVD, videa stažený z netu, divxy, xvidy, starý fotky, prostě všechno. Za to devítikilo jsem smířenej s tím, že to co nevidět vyplivne ale neřeším to. Za tři tisíce už by mě to sr*lo...
o 03.04.2007, 20:59 | BMW_318iS
Zkušenosti mám zatím výborný, ale mám ho jen týden, stal 2000kč a pochybuju že za už peníze se dá sehnat něco jiného s touhle výbavou. A titulky u divXu to čte naprosto bez problému. Velmi dobré možnosti nastavení a hlavně pro mě důležitý výstupy pro 5.1 audio a hdmi. Měl jsem vybranýho panasonica za 3500 ale jsem rád že sem koupil tady ten přehrávač. Můžu jen doporučit.
o 03.04.2007, 21:01 | BMW_318iS
Zkušenosti mám zatím výborný, ale mám ho jen týden, stal 2000kč a pochybuju že za už peníze se dá sehnat něco jiného s touhle výbavou. A titulky u divXu to čte naprosto bez problému. Velmi dobré možnosti nastavení a hlavně pro mě důležitý výstupy pro 5.1 audio a hdmi. Měl jsem vybranýho panasonica za 3500 ale jsem rád že sem koupil tady ten přehrávač. Můžu jen doporučit.
o 03.04.2007, 23:17 | u-geen
jako Rajdlos, taky mam XORO a jako nic moc... titulky mi fungujou tak z jedny ctvrtiny a DVka maj tak po hodine vypadek zvuku ca 5s... taky neprijemny.
o 04.04.2007, 00:08 | BMW_318iS
tak teda nevim co mate za model, ale ja prvni tri dny skoukl asi 9 DVD a 4 divX filmy a ani jeden problem, a ostatni dny uz je provoz nizsi ale taky bez problemu, takze nemuzu souhlasit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3288 sekund.