Navštíveno 885x

02.04.2007, 09:56 |
Tiler Nemate nekdo zkusenost s timhle DVD??? Zajimalo by me, jak je na tom s prehravanim filmu v DivX, XVid, jak behaj CZ titulky a jakou maj velikost + moznosti jejich nastaveni. Vybavu ma slusnou a hlavne ma HDMI a VGA vystupy za ty kacky budu jinde asi tezko hledat. Diky za rady a nazory
[ Link ] 

02.04.2007, 12:06 |
DiDa Jestli ti to pomuze tady je mala recenze co me kdysi poslal kamos co si ho koupil:
+ prehrava temer vsechno, krome GMC u Xvidu (to ale neumi skoro zadny
prehravac). Mel by zvladat taky Nero Digital, zkusim v tom neco ripnout
+ celkem slusne citelne ceske titulky u divxu (nemusi mit stejny nazev,
ale musi byt ve stejnem adresari), muze se s nimi hybat a maji umerene (nerusici)
sede prusvitne podsviceni kvuli citelnosti - u vetsiny filmu to neni nutne
+ vicekanalovy zvuk u divx (zkousel jsem to na Halo Halo, ktere mam
nahrane dvojjazycne. protoze na tom ujizdim, tak jsem rozumnel vetam typu :
"Edith, can you tell me, why is in my room eight foot big-eared pixie ??!!"
scena : pta se madam Fanny, kdyz do jeji loznice prijde straznik Crabtree
prevleceny za usatou partyzanku :-)
+ dobra funkce ctecky karet (zkouseno na SD, umi jeste MC, CF, MS)
+ slusny decentni design
+ cena
- horsi funkce USB rozhrani - stalo se mi, ze se film na usb zasekl, ve
ctecce jel ten samy film ok
- dosti lagricovy talir na CD
- trochu "gumove" ovladani - musi se dost mackat cudliky na ovladaci, resp
nekdy je potreba je stiskount 2x - jako by infraport nefungoval uplne ok,
nebo byl nejaky slabsi
- podle vseho nema dolby DTS , jen pro-logic (to me je jedno)
- nema ceske menu (to je asi jedno)
- slaby tisteny cesky manual
Je to hodne novy model, predpokladam, ze casem vylezou s nejakym novym fw,
ktery by mohl nektere musky odstranit.
HDMI vyzkouset nemuzu, na VGA to funguje ok.
Taky teď chci něco řešit,můžete mi někdo doporučit nějaký kvalitní DVD tak do 3tis.
Díky
ja mam na prehravac od tyhle znacky doma test ve stereo a video nevim jestli je to on ten co tam je ma tusim v sobe jeste prijmacku na digitalni vysilani ale hodnotej ho tam velice kladne na to ze je to takova ta neznama znacka tak nad jinema znackama podobnyho razeni vlastne i nad nekterejma znackovejma komponentama vynika
od XORO mam DVD prehravace, a minuly tyden jem je posilal uz po druhe na reklamaci, vsechny 3 :-/ nevyjizdi mechanicka, takze XORO nevim nevim
a taky me stve, ze u Divx vypadavaji casto titulky
ale zase staly kolem dvojky, takze se neni cemu divit
Já jsem před dvěma měsíci byl v kolotoči, co vybrat za špičkový přehrávač a pak jsem se na tohle úplně vykašlal, protože ať si koupíš jakýkoli neznačkový přehrávač, na něčem se tam šetřilo. A je jedno jestli stojí litr nebo pět. Když si koupíš značkový, hraje jen DVD a s bídou DivX3, titulky už jsou většinou těžkej luxus. Koupil jsem blbýho sencora za 900,- Kč v hypernově, čte to úplně všechno, co jsem za posledních pět let vypálil, DVD, videa stažený z netu, divxy, xvidy, starý fotky, prostě všechno. Za to devítikilo jsem smířenej s tím, že to co nevidět vyplivne ale neřeším to. Za tři tisíce už by mě to sr*lo...
Zkušenosti mám zatím výborný, ale mám ho jen týden, stal 2000kč a pochybuju že za už peníze se dá sehnat něco jiného s touhle výbavou. A titulky u divXu to čte naprosto bez problému. Velmi dobré možnosti nastavení a hlavně pro mě důležitý výstupy pro 5.1 audio a hdmi. Měl jsem vybranýho panasonica za 3500 ale jsem rád že sem koupil tady ten přehrávač. Můžu jen doporučit.
Zkušenosti mám zatím výborný, ale mám ho jen týden, stal 2000kč a pochybuju že za už peníze se dá sehnat něco jiného s touhle výbavou. A titulky u divXu to čte naprosto bez problému. Velmi dobré možnosti nastavení a hlavně pro mě důležitý výstupy pro 5.1 audio a hdmi. Měl jsem vybranýho panasonica za 3500 ale jsem rád že sem koupil tady ten přehrávač. Můžu jen doporučit.
jako Rajdlos, taky mam XORO a jako nic moc... titulky mi fungujou tak z jedny ctvrtiny a DVka maj tak po hodine vypadek zvuku ca 5s... taky neprijemny.
tak teda nevim co mate za model, ale ja prvni tri dny skoukl asi 9 DVD a 4 divX filmy a ani jeden problem, a ostatni dny uz je provoz nizsi ale taky bez problemu, takze nemuzu souhlasit