Navštíveno 418x

hledal jsem hledal, ale nic konkretniho bohuzel nenasel...
Potrebuju potahnout A sloupky, ale pri pouziti normalniho lepidla na calouneni ve spreji se lepidlo pri velkem horku v aute tam kde dochazi k pnuti odlepi :-(
Nejake doporuceni na lepidlo co udrzi napnutou latku i v prolisech pri 80stupnich? latka je dost tenka, proto sem zatim nepouzil treba chemopren, ktery okamzite pri pritlaceni latky protece :-(
dik za jakoukoliv radu

16.07.2008, 12:01 |
Zip od AIV dvousložkové lepidlo
predpokladam ze to je to lepidlo co neni v zadnem e-shopu a radeji nevedet kolik stoji :-)

16.07.2008, 15:03 |
Zip Doronel(Harry) ho měl myslím na e-shopu a jinak MaxxT ho určitě dokáže sehnat.
[ Link ] tady ho najdeš a myslím, že to vycházelo kolem 500 za pul litru, ale tímhle si vůbec nejsem jistej

16.07.2008, 15:05 |
Zip jo a ještě dodám, že nevím zda by to tou látkou taky neproteklo.
no prave:-( sprej sem zkousel kvuli tomu, ze neprotece, delal sem pak ruzne testy herkules, nejake obyc dvouslozkove a tak, ale vsecko na hovno :-( bylo to skrz :-(
kazdopadne dik

16.07.2008, 20:44 |
kucik To není možný,že by to nedrželo,dáváš tam toho lepidla určitě málo.Bylo mi porazeno,ten spray nahřát,buď horkovzduškou nebo třeba v horké vodě,pak to z toho stříká polosuché a může se toho dát víc a neproteče to.Já mám na čaounění koupené toto
[ Link ]

16.07.2008, 20:47 |
mishan | Upraveno: 2008-07-16 20:50:00
mám ten samý problém. bylo mi doporučeno lepidlo Český pren, ale ještě sem se k tomu nedostal ho koupit, dej sem prosímtě fotku látky, já to mam taky tenký a mě to chemoprenem prosákne jen když to natřu... zkoušel sem robinol, a ten v teple auta se po 14 dnech odlepí a jako by se vypařil, vubec nic tam nemám, tak musím taky něco sehnat
[ Link ] tady tu neco zkusím vzít, buď unilep, nebo ten český pren...

16.07.2008, 21:07 |
lukee_cz | Upraveno: 2008-07-16 21:13:13
to lepidlo ve spreji se kdyz na to prazi slunce natahuje jak zvykacka.
je to latka ze stropnice, takova tenoucka...fotku snad nejakou brzo splasim(bohuzel latku nemam u sebe ted)
jeste mne napadlo tohle:
[ Link ]
no jo, ale potřebuješ kontaktní chloroprenové lepidlo.... tak jak já..., no asi to máš ještě tenší než mám já... to bude asi prekérka :-(
před časem jsem to tady řešil. Dostal jsem doporučení na dvousložkové lepidlo zn. SIKA. Tak jsem ho pracně sehnal (od Ricciho) a moje zkušenosti: v něčem OK v něčem nic moc. Klady - velmi vysoká pevnost, drží i při tepelném namáhání(slunce), při použití se aktivuje zahřátím (např horkovzduškou), je husté a rychle zavadne, takže předpokládám že neproteče. Mínusy: je zabarvené do modra (kde něco vyteče je to výrazně vidět), vysoká cena, prodej jen ve velkém balení (4kg), několik možných postupů použití - nutno zkusit který se na dané použití nejlépe hodí. Obecně lze říct velmi kvalitní lepidlo, s velkou kvalitou spoje (problém sundat co bylo jednou nalepeno) ale náročnější na pečlivost a kvalitu lepení a vůbec práce s ním.
no, tak s tou modrou to bude asi problem. ze nejake lepidlo protece, to by nebyl problem, pac kdyz uschne, tak vetsina nejde videt, ale jde o to, ze kdyz protece, tak ho nepritlacim:-( prilepil bych si palec, ci cokoliv jineho :-)
posledni vec co mne napadla je nejaky "mezikus jako kozenka nebo tak neco v mistech s prolisem, kdy bych pritlacil kozenku na latku(tim bych se k tomu neprilepil) a pak po zaschnuti uz bez problemu prilepil na A sloupek cele....zkusim pak dam vedet, jak to dopadlo :-) snad jsem to napsal tam, aby se to dalo pochopit.