Navštíveno 7489x
chci se zeptat, bude mi končit smlouva a začínají mě uhánět o prodloužení. Aktuální tarif Přátelé 500 + internet klasik. Za minulé prodloužení jsem vyhádal 50% slevu na tuhle kombinaci. Aktuálě mi na infolince trvdí, že mají svázané ruce a neumí mi nic zajímavého nabidnout. Fakt je to u T-Mobilu taková bída a nezájem si udržet zákazníka?
Měl jsem stejný balíček, asi jen s vyšším internetem, taky za polovinu a chtěl jsem pokračovat za stávajících podmínek a prý jak to nejde a cokoliv mi spočítali, tak bylo pro mě nevýhodné. Tak jsem dal výpověď a sotva jsem odjel z prodejny, tak hned telefon a najednou to šlo za stejných podmínek a možná by tam byla ještě sleva. Už z principu jsem šel jinam, přešel jsem ke GoMobil
[ Link ] a naprostá spokojenost, síť T-Mobilu, takže stejné pokrytí, lepší ceny a ještě bez závazku, rozhodně nelituju. A navíc si nastavíš tarif přesně podle sebe a každý měsíc si ho můžeš zdarma měnit.
Někdo z T-mobile :-)
Chystá T-mobile nějakou novinku nebo tak něco?
Dneska mi velmi radostně sdělili, že mi k tarifu co mám (100 min., 100 SMS a 10 GB s končícím závazkem v březnu 2021) přidávají 2 GB navíc v "novém" tarifu, že upravují tarif a bude už bez závazku.
Mám si ho aktivovat sám v aplikaci a nebo za 30 dnů ho aktivují oni sami.
Jak jistě víme, s něčím "zadarmo, navíc" operátoři nepřichází jen tak, ale vykukové jsou... Takže je v tom háček nebo ne?
Zmena prijde az se spustenim 5G siti, do te doby nic vyjimecneho neprijde
tak známe to, uvažte se s elektrikou, plynem a pak to zlevní apod. vychytávky, tak člověk čeká už jen a jen šmejdovinu.
5G dražba ještě ani neproběhla, budou pak nějaké tahanice na ochranu hospodářské soutěže, kdo ví kdo to urve, 4 operátora ani v ČR nečekám a pokud náhodou jo, tak se hnedka hezky přidá do kartelu, bo proč neždímat ve čtyřech, když to šlo i ve třech. Pak se stejně podraží, bo náklady na výstavbu 5G apod., a budeme na tom hůř jak dneska...
Tak a je to tu!
Zvýšení dat o 2 GB, ale sebrali volání a SMS zadarmo do vlastní sítě!