Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dotaz technický dotaz AUDI a6 c5

o Navštíveno 2282x o
o 22.03.2016, 19:00 | Drtič
Mám menší problém. Jelikož mi začal žrat motor olej, shodil jsem hlavy a kompletně je udělal. Pak mě teda překecali, at se udělají i kruhy, když už to mám očesané a motor venku z auta. Stalo se tak. Mechanik mi odšruboval ojnice, z nich jsem já na dílně sundal písty kvůli odkarbonování. Ojnice jsem si poznačil, která na který válec a na který píst. A nyní při skládání problém. Písty samo jdou otočit, ale j vyosený čep. Někde jsem dohledal, že písty by měli jít číslem ke středu véčka, ale ojnice jsem nenašel nikde. Jde o to, že na spodku u ložiska je zářez, pouze na jedné straně. Uspořádání je tam vždy po dvou ojnicích, pak uložení kliky, zase dvě ojnice a zase uložení. A to samé potřetí. Jde mi o to, jaká je pozice těch ojnic na klice...bud mohou byt tym zářezem k sobě, či od sebe. Nikdo si to bohužel nepoznačil. Jedná se o motor BDV, 2,4 V6 125Kw. Je zde někdo znalý, kdo by mi poradil? Případně nedělá někdo v Audi, aby se mi na to mrkl, at mám jistotu? I ten zářez na ojnici dole, případně i jestli písty číslama do středu Véčka pro jistotu. Díky

o 22.03.2016, 23:25 | spek3d
Regni se na vw-club.cz najdi si borca s prezdivkou samantus nebo satanus neco takovyho uz si prd pamatuju je to borec pres tyhle v6ky.neb se tam na nej poptej kuci uz budou vedet okoho se jedna
o 23.03.2016, 11:55 | kadel21
myslíš Satas? Bejval i tady a na audiklubu je určitě.
Samantus je ovcomrd :-)

Kadel
o 23.03.2016, 17:24 | Knightey-
Snad trochu pomuze:
Ojnice

foto k příspěvku  od Knightey-

o 18.01.2025, 22:48 | Samantus
kadel21 :-D jo já to nejsem... :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3811 sekund.