Navštíveno 10809x

Vyzná se tu někdo v eet? musim do firmy pořidit ted něco nace45.3 od 1,3,2017 a absolutně netušim jakou pokladnu a od koho pořidit. chtěl bych aby to bylo s terminálem platebním a aby to bylo na zadávní jen částek , nepotřebuji zadnou evidenci skladu ani názvy položek nic.....
Ahoj, pokud poptáváš i platební terminál (POS), tak celkem elegantní řešení má ČSOB, EET jde dělat přímo přes ten terminál (hotovost i bezhotovost). Není to ale pokladna, takže je nutné ještě něco k tomu a nebo vypisovat paragony, jak mi to říkali klienti. Nejlepší zajít na pobočku, kde je oddělení pro firmy. Pak jsem slyšel, že hodně lidí to řeší přes řešení "Dotykačka"
Ještě by taky bylo dobrý, kdyby jsi měl už požádáno na FÚ o tu jejich registraci a měl minimálně ty přihlašovací kódy, nejlépe už vygenerovaný ty certifikáty. Protože už moc času není a ke konci měsíce na tom budou jednotlivé firmy a lidi tím víc špatně s časem :(
Dobrý den, snad se tady ptám správně, nechci kvůli tomu zakládat nový příspěvek. Jsem automechanik, teprve si budu zakládat živnost a chtěl jsem se zeptat jak je to s povinností EET pokladny právě u automechaniků? Tady
[ Link ] čtu o tom jak to budou mít od konce roku řemeslníci a že je to kvůli covidu odloženo.