Navštíveno 6984x

Ahoj holky a kluci,
existuje nějaká aplikace, která bude automaticky dávat info o tom, že mi někdo volal/psal na 2.telefon, kde mám 2 SIM karty? Aby to zobrazilo telefonní číslo a text SMS zprávy.
Ideálně, aby dokázala rovnou hovor přenést na další telefon, ale to už bych chtěl moc :).
Jasně, jednoduché řešení by bylo konkrétní telefon s 2SIM přesměrovat na ten co nosím u sebe. Ale obě SIM karty jsou dobíjecí a tam operátoři přesměrování neumožňují a když už, tak by mě to zase stálo nesmyslný kačky...
Prenes si cisla pod Emtecko na "korunovej" tarif, tam presmerovani lze... pripadne predplacenka VDF taky umoznuje presmerovani.
dj.DEKL:
Jenze kdyz tel presmeruji,tak budu platit za kazdou minutu presmerovani, coz se mi moc nechce.
Prenos hovoru pres aplikaci neni podminkou. Bohate by stacilo aby to udelalo notifikaci vzdy kdyz budu mit zameskany hovor a nebo prijatou sms. Aby to umelo zobrazit cislo,ktere volalo a sms precist.
Napada me,ze to budou umet nejake aplikace na hlidani deti?

28.11.2018, 23:01 |
M.a.R.i | Upraveno: 2018-11-28 23:02:16
Tak si odpovim:
Aplikace Safeminor. Zadarmo a funguje perfektne. Okamzite mi to hazi notifikaci ze mi nekdo volal nebo psal na 2. tel. Nema problem ani s dualsim.
Kdyby nekdo chtel aplikaci na hlidani deti, tak funguje skvele :).