Navštíveno 8778x

Ahoj. Chtěl bych si na domácí použití pořídit diagnostiku pro svůj Ford Galaxy r.2011. Na Aukru jsem nějaké dianostiky našel, ale píšou, že jsou na Fordy do r.2010 a některé 2011. Nemá s tím někdo zkušenost, zda by mi to fungovalo na Galaxym 2011? Případně jakou jinou koupit? Chci s tím pouze číst a mazat chyby, udělat příp. test akčních členů, pokud to půjde tak nakódovat nějakou funkci, spustit regeneraci DPF a asi nic víc. Díky za pomoc.

13.01.2019, 21:27 |
DaveF dobrej je www.fordiag.cz mám už třetí verzi
stránky jsou úplně nahovno, fórum jen o trochu lepší, nicméně nic lepšího na hobby použití asi nekoupíš, nevím kolik teď stojí, před 5ti lety stál kabel 2100Kč
pro info nejlépe napsat autorovi

14.01.2019, 09:01 |
Lubak Jak píše DaveF - koupit Fordiag + lze používat pak například i se softem FORScan. čtení/mazání chyb, případně regenerace DPF
Díky za radu. Zkusím pana Chvátala kontaktovat.
jedine Forscan, jak uvedli chlapi nademnou... datalogger, dtc, klice, inicializace, zatim teda ne keyless, konfigurace.
já pouzivam s UCDS kabelem, ale vse dokonale zvlada s obyc kabelem elm327, jen uz sem linej cvakat prepinacem.. Fordiag je dneska uz pasé... zatim mi nikdo nerekl co umi za ty penize vic nez forscan..

15.01.2019, 12:55 |
DaveF Forscan osobně neznám, je tedy možný, že aktuálně už kabel fordiag není potřeba
Mám poptán tedy ten Fordiag, ale dostupný bude cca za 14 dní. Tak počkám. Ještě nevím cenu.
Zbytecny, ale Tvoje volba..
kabel uz s hotovym prepinacem stoji do 500,- a forscan i s licenci je free, ale to je na kazdym co si koupi :-)