Navštíveno 7159x

15.01.2019, 22:53 |
KaZaN Nemáte někdo tip v čem udělat formulář smlouvy, kde by byla výklopná pole pro výběr, například dodávajícího skladu, kde by se na základě přepínacích radiobuttonů u možností změnily určité bloky textu, plus kde by se po zadání ceny, dopočítaly procentuální podíly z ní a taky cena s DPH, sazba DPH podle volby konečného dodávky atd... Prostě docela složitý, tak než se v něčem zapykám na dlouhý hodiny, třeba někdo takovou věc už vyřešil přede mnou :-D
Zkus Text602, kdysi u PČR jsem v tom formuláře dělal a bylo to velmi jednoduché a plně funkční. Jen si nejsem jistý tím dopočítáváním, tak případně Tabulkový 602
Excel -vyber ze seznamu (takovy to rolovaci menu) a s tim svazat podmineny vyber..

21.01.2019, 10:02 |
KaZaN Jakože mám udělat několikastránkovou smlouvu v Excelu? Tak ve finále proč ne, jen jsem myslel, jestli právě není nějakej k tomu určenej nástroj. Takže to zkusím v Excelu, což si asi trošku hodím to naformátovat lidsky. Já tam mám třeba text, kde ve větě zmiňuju pobočku, která to bude vyrábět a ta se mění podle zadání na začátku :-D to bude v Excelu radost.
Dík za tipy.
Text602 kouknu taky, ale podle mne to těžko bude umět víc než Word.
No tu pobocku vyberes nahore rekneme z nejake vyberove roletky(seznamu) a v tom textu "dole" dej akorat odkaz na tu bunku - bude to chtit teda ten text rozseknout na cast pred "pobockou" a za ni..
KaZaN: Taky jsem koukal, ale formuláře v Text602 bylo jednoduché, ve Wordu o ničem. Zkus to, podle mě jednodušší než Excel.

31.01.2019, 16:17 |
KaZaN Jako kluci jsem asi nejakej nemotornej, ale o kterým produktu píšete, když píšete o Text602?