Navštíveno 7160x

31.01.2019, 20:18 |
alans Ahoj doporucte lyzovani v alpach ne moc daleko rozumna cena tak na 3-4 dny jsmr takovi prumerni lyzari pop. kde objednat nebo booking?
Diky vsech
Radstadt, Zauchensee, Flachau. Všude super. Když jsem je poprvé začal jsem v Radstadtu na doporučení a bydlení atd. jsem řešil přes skiamade.com

01.02.2019, 08:49 |
Kapka (M)
hele ja ted byl v Itálii..týden ubytko v hotelu pro 2dospělé + 5letá dcera+polopenze...k tomu skipas na 6 dní..cena 24000,- komplet ..ju a hlavně v ceně instruktor 4hod denně pro malou..a večer animátor pro děti na hotelu..takže pro rodiče optimální dovolená :-D

Mohu-li jen poznámku, po vlastní zkušenosti už bych doporučil raději Itálii s ohledem na stálejší počasí. Léta jsme jezdili do okolí Salzburku, ale den svítilo, dva dny sněžilo. obvykle leden. Pak jsme jeli do oblasti Reschenu a po 8 letech už jinam nejezdíme. Za tu dobu se stalo doslova parkrát, že se zkazilo počasí - zrovna loni, ale to byla ta kalamita v celé alpské Evropě. Ovšem za dva dny azúro a díky kalamitě nikde nidko, ptž od Rakouska nahoru byla zavalená silnice lavinou. A taliání jezdí až v sobotu po msi.-) Letos propojili dopkonce dvě střediska Heideraml a Schoeneben, takže obrovské možnosti. V doshau Nauders, Wattles a další. Sice dál (ode mě 900km), ale jistota nádherného lyžování a skialp treků. A sjezdovky? No cement:-) Manšestr a taloši navíc mnohdy upravují i v poledne, jenže obvykle není pro koho, ptž. lidí je tam jka šafránu.

01.02.2019, 11:16 |
Kapka (M)
Přesně jak píše Zdeny..byl jsem parkrát v Rakousku..a ted už jenom Italii..už jenom kvůli té pohody co umí jenom Italové,,nikdo nic neřeší..žádný stres..hlavně že je pohoda a zábava..a samo že sluníčko

JJ, taliáni vše berou s nadhledem :-)

01.02.2019, 16:02 |
Kapka (M)
Zdeny: na tohle se vždycky těším když jedeme do Itálie..stačí první benzínka kousek za čárou..dát si jejich cappuccino s croissantem ..a hned hazím všechny starosti a stres za hlavu :-D
Jo a večer spaghetti frutti di mare a vino di tavola bianco...
No zase bych to s tím sluníčkem v Itálii tak neprehanel. Livigno aktuálně šedivé ????
Kapka : kde jste byly, to zní hodně zajímavě

04.02.2019, 08:43 |
Kapka (M)
Monte Bontone...ale objednavali jsme to už někdy v říjnu..ted už je to dávno beznadějně vyprodané :-)
[ Link ]

11.02.2019, 09:30 |
Ravo Přesně jako lidi nademnou... jedině Itálie. My jezdíme pravidelně do vesniček okolo Marmolady (Corvara, Alba di Canazei atd...)