Navštíveno 7271x

13.02.2019, 16:17 |
JB Ahojte, neznáte prosím někdo někoho opravdu spolehlivého, kdo by mi do auta dokódoval některé funkce, které tam zatím nemám? Náchod - Hradec Králové - Praha. Čím blíž k Náchodu, tím samozřejmě lépe. Moc díky... Na VW clubu jsem našel třeba Tornáda, jenže to je vážně z ruky.
Zdarec a Caristu jsi nezkousel?? Adapter vyjde na 3 kila a apka je zdarma, Neumi to uplne vse, zalezi co chces;-) viz:
[ Link ] a na skoda home je taky hafo lidi co maj diagnostiku, a pri me smule taky dost daleko ode me.

13.02.2019, 18:43 |
PcGamer | Upraveno: 2019-02-13 18:43:28
.

13.02.2019, 19:46 |
JB Díky, nezkoušel, já mám na auta nějaký pech, takže to moc neprovokuju. Chtěl jsem kopit ten obdeleven, což je asi něco podobného. Ale raději bych někoho, kdo ví, co s tím dělá. Já na tohle nemám buňky ani čas. Ale díky.. Nakonec pojedu do Strakonic :O) Teď jsem se optal, co všechno půjde a nabídnutá cena se mi zdá dobrá.
jj chapu taky jsem se toho bal:-) ale ono je to v podstate jen zapnout nebo vypnout co podporuje tvoje jednotka, ale neumi tak vse:-/
taky jsem shanel nekoho s diagnostikou,ale nesehnal :-/ pak sem sehnal typka s caristou.
Ze strakonic??:-) z Skoda home ne?? Tam je dost chlapku co to umi:-) ale pro me daleko :-/