Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Dokódování funkcí Octavia 3

o Navštíveno 7271x o
o 13.02.2019, 16:17 | JB
Ahojte, neznáte prosím někdo někoho opravdu spolehlivého, kdo by mi do auta dokódoval některé funkce, které tam zatím nemám? Náchod - Hradec Králové - Praha. Čím blíž k Náchodu, tím samozřejmě lépe. Moc díky... Na VW clubu jsem našel třeba Tornáda, jenže to je vážně z ruky.

o 13.02.2019, 18:43 | PcGamer
Zdarec a Caristu jsi nezkousel?? Adapter vyjde na 3 kila a apka je zdarma, Neumi to uplne vse, zalezi co chces;-) viz: [ Link ]
a na skoda home je taky hafo lidi co maj diagnostiku, a pri me smule taky dost daleko ode me.
o 13.02.2019, 18:43 | PcGamer | Upraveno: 2019-02-13 18:43:28
.
o 13.02.2019, 19:46 | JB
Díky, nezkoušel, já mám na auta nějaký pech, takže to moc neprovokuju. Chtěl jsem kopit ten obdeleven, což je asi něco podobného. Ale raději bych někoho, kdo ví, co s tím dělá. Já na tohle nemám buňky ani čas. Ale díky.. Nakonec pojedu do Strakonic :O) Teď jsem se optal, co všechno půjde a nabídnutá cena se mi zdá dobrá.
o 13.02.2019, 20:21 | PcGamer
jj chapu taky jsem se toho bal:-) ale ono je to v podstate jen zapnout nebo vypnout co podporuje tvoje jednotka, ale neumi tak vse:-/
taky jsem shanel nekoho s diagnostikou,ale nesehnal :-/ pak sem sehnal typka s caristou.
Ze strakonic??:-) z Skoda home ne?? Tam je dost chlapku co to umi:-) ale pro me daleko :-/
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3297 sekund.