Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Handsfree Golf VI

o Navštíveno 7151x o
o 25.03.2019, 10:18 | Woko_O
Ahoj.

Jelikož se mi teď v poslední době stalo, že mě dvakrát chytli s telefonem v ruce a na uchu, tak bych chtěl pořídit nějakou BT handsfree sadu.

Mám Golf VI s RNS510 radiem. Dokonce tam mam i bluetooth jednotku na telefon. Ale tim jak je to starý a telefon novej, tak ho to sice najde, ale napíše že to není kompatibilní. Mám i ovládání na volantu, ale to bych klidně asi oželel.

Chtěl bych ale něco co by dokázalo přehrávat i hudbu přes A2DP a třeba to nějak propojit s radiem, nebo nevim jak to funguje aby to hrálo z repro..

Dokážete mi poradit něco rozumnýho a ideálního pro tenhle systém. Je toho na trhu moc a vůbec netuším.

Díky

o 25.03.2019, 10:26 | xenonman
koupit novou řj, cenově cca 5,5 - 6tis se dá sehnat a bude podporovat aktuální telefony, jen vyměnit kus za kus a nic víc neřešit...
o 25.03.2019, 10:56 | Woko_O | Upraveno: 2019-03-25 12:06:00
Ta jednotka se zas tak lehce sehnat nedá a pak - někdy to funguje, někdy ne..

Nějakej parrot stojí tak 3.5k což je přece jenom nějaká úspora :)

I když co jsem koukal, tak cenově se daj najít kolem 4k ty jednotky. Otazkou jen zůstává, která bude ta nejlepší...
o 26.03.2019, 11:08 | xenonman
naž tam cpat nějaké neoriginál HF, originál funguje dobře, řj mají čiselná řady a není zas tak moc pracné zjistit poslední číslo verzce BT
o 26.03.2019, 19:07 | DaveF
omlouvám se, že se vetřu, ale řeším něco podobného. Žena má v Golfu Plus (6ka, r.2010)tohle rádio, v menu BT je, ale BT tam určitě není, a přemýšlím jak vyřešit handsfree.
Nějaký nápad ?

foto k příspěvku  od DaveF

o 28.03.2019, 16:35 | Woko_O
Já to vyřešil to originál jednotkou z Golf VII. Ještě musím teda dotáhnout dráty kvůli stereo muzice ale jinak handsfree šlape v pohodě. Pár věcí mi nefunguje dobře ale to si asi holt musim zvyknout..
o 29.03.2019, 04:20 | pbjun
Ve služebákách jsme mívali paroty a fungovalo to dobre. Sem tam se kousl a musel se restartnout, ale to bylo tak jednou do roka a to se da prezit. Do stareho auta sem koupil nejake radio za 2tis co umi az 5 BT zarizeni najednou a taky to funguje dobre. Takze kdyz bych resil zachovani puvodniho radia tak bych koupil parota. Zapojeni je jednoduche, je k tomu navod jak pro blbce, proste jen umistis jednotku parota a nacvakas rychlospojkama na draty. Pripadne nove typy tusim mely i primo napojeni konektorama na origo konektory.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3231 sekund.