Navštíveno 7148x

Ahoj.
Jelikož se mi teď v poslední době stalo, že mě dvakrát chytli s telefonem v ruce a na uchu, tak bych chtěl pořídit nějakou BT handsfree sadu.
Mám Golf VI s RNS510 radiem. Dokonce tam mam i bluetooth jednotku na telefon. Ale tim jak je to starý a telefon novej, tak ho to sice najde, ale napíše že to není kompatibilní. Mám i ovládání na volantu, ale to bych klidně asi oželel.
Chtěl bych ale něco co by dokázalo přehrávat i hudbu přes A2DP a třeba to nějak propojit s radiem, nebo nevim jak to funguje aby to hrálo z repro..
Dokážete mi poradit něco rozumnýho a ideálního pro tenhle systém. Je toho na trhu moc a vůbec netuším.
Díky
koupit novou řj, cenově cca 5,5 - 6tis se dá sehnat a bude podporovat aktuální telefony, jen vyměnit kus za kus a nic víc neřešit...

25.03.2019, 10:56 |
Woko_O | Upraveno: 2019-03-25 12:06:00
Ta jednotka se zas tak lehce sehnat nedá a pak - někdy to funguje, někdy ne..
Nějakej parrot stojí tak 3.5k což je přece jenom nějaká úspora :)
I když co jsem koukal, tak cenově se daj najít kolem 4k ty jednotky. Otazkou jen zůstává, která bude ta nejlepší...
naž tam cpat nějaké neoriginál HF, originál funguje dobře, řj mají čiselná řady a není zas tak moc pracné zjistit poslední číslo verzce BT

26.03.2019, 19:07 |
DaveF omlouvám se, že se vetřu, ale řeším něco podobného. Žena má v Golfu Plus (6ka, r.2010)tohle rádio, v menu BT je, ale BT tam určitě není, a přemýšlím jak vyřešit handsfree.
Nějaký nápad ?

Já to vyřešil to originál jednotkou z Golf VII. Ještě musím teda dotáhnout dráty kvůli stereo muzice ale jinak handsfree šlape v pohodě. Pár věcí mi nefunguje dobře ale to si asi holt musim zvyknout..

29.03.2019, 04:20 |
pbjun Ve služebákách jsme mívali paroty a fungovalo to dobre. Sem tam se kousl a musel se restartnout, ale to bylo tak jednou do roka a to se da prezit. Do stareho auta sem koupil nejake radio za 2tis co umi az 5 BT zarizeni najednou a taky to funguje dobre. Takze kdyz bych resil zachovani puvodniho radia tak bych koupil parota. Zapojeni je jednoduche, je k tomu navod jak pro blbce, proste jen umistis jednotku parota a nacvakas rychlospojkama na draty. Pripadne nove typy tusim mely i primo napojeni konektorama na origo konektory.