Navštíveno 7770x

Pánové prosím o zkušenosti.
Na horách jsem zaregistroval JBL repro v restauracích na sjezdovkách a zjistil jsem, že něco takového chci na zahradu.
BT repro, nějaká odolnost vůči vlhkosti, fajn zvuk. Velikost tak cca menší cestovní kufr, řekněme.
Mám středně velkou zahradu, takže i trochu výkon.
Mate prosím někdo tip?
Btw stačí jedna bedna, nebo dvě budou lepší? Nehledám hi-fi zvuk, prostě venkovní dusárnu, občas to chci i na práci venku kolem aut.
OT alá Co tomu řeknou sousedi prosím neřešte, až budu chtít řešit sociální vazby tak se ozvu ;)

01.04.2019, 11:21 |
xSam Chtel bych byt tvuj soused:-D
Ja si poridil bezdratovej repracek JBL charge 3 a prijde mi to skvela univerzalni vec co hraje fakt dobre. Delajo i vetsi a kdyz koupis dva, bude to hustej rachot.
xSam: byl jsi rychlejší. V tu ránu bych měl zbroják na brokovnici. Pánovi tolerance rozhodně nechybí.
Obzvláště se silným vnitřním přesvědčením o vytříbeném hudebním vkusu po 22hod a 8 pivech sahají sousedé radostně telefonu a točí 158 :-)
Zdeny60: Jenže xSam to myslel ze srandy a koukám, že potrefená husa zakejhala :)) Já si teda pustím Hi-Fi v garáži a klidně jí v létě otevřu a větrám. Ty zajisté posloucháš Hi-Fi se zavřeným oknem a max. do 1W příkonu, protože při větším už to je slyšet ven i přes zavřené okno že? ;)
Na rozdíl od xSama jsem to myslel zcela vážně a po 22.h bych neváhal 158 točit taky. Ano, doma poslocuhám při zavřeném okně. Nemám rád, když někdo obtěžuje muzikou, kterou nechci poslouchat, mě a proto to nedělám druhejm. Asi jsem stará škola, které něco ještě říká ohleduplnost. Jinak mám trojkslo, takže v pohodě, malamute.
My neighbours listen to good music whether they like it or not :):)
Also you I would never like to have as my neigbour...
walish :-DDD
Každopádne dve veci:
1. ako odznelo, z tých BT vecí hraje JBL (hlavne veľké, myslím Xtreme sa to volá?) prekvapivo dobre - vzhľadom ku konštrukcii, logicky
2. po 10PM to je snáď logické že nebudem piča a neotravujem, skôr už okolo 8PM, to snáď má každý trochu rozumu v hlave, že?
xSam> to je malý, chci něco většího :) děcka když dělají bordel v bazénu tak strašně řvou :)
Ty JBL jsem našel bednu zhruba za 11 tisíc a to se mi nechce dát. Kolem poloviny jsou k mání jiné značky, proto se ptám na zkušenosti.
Jinak zajímavé OT, keep up!
(poslouchám od Pantery po Prodigy)
muSlim: to JBL jsem našel jako Party Box.
Zdeny60: Taky mám trojskla (4/16/4/16/4)a když si tu pustím Stouny v koncetní hlasitosti přes ty svoje B&W šidítka, tak je to normálně venku regulérně slyšet. Jinak ano po 22 hod. kromě nějaké party oslavy, kde je slušnost se zeptat sousedů se hudba nahlas nepouští, ale mám pocit, že u tebe by to vadilo i ve tři odpoledne když budeš ještě v práci :)))
Co se týče těhdle boxů, je toho halda, hodně slušně hraje Audio Pro, ale je to spíše na doma:
[ Link ]
Tuner: přesně tak. pořídil jsem si barák na vesnici, kde jsem očekával klid. proto nesnáším a bytosně mi vadí muzika od sousedů, byť ve 3 odpoledne. Chceš li poslochat, OK, nemám nic proti, ale jen prosebe. mě ta tvoje muzika nezajímá. Tím se řídím a chci, aby to dodržovali v rámci dobrých sous, vztahů i ostatní. Jinka do práce už konečně nechodím, protože od listopadu jsem DOBROVOLNĚ nezaměstnaný a užívám si pohody, když kurvící josu ve školce a kolem je mrtvolný klid. Naštěstí vím, že do práce už asi nikdy nepůdju, takže si toho realxu dopoledne do ětch 3 hodin budu užívat na plno :-) Ad průnik hudby ven: nevím, jak moc nahlas posloucháš, já asi tak moc ne, takže venku je ticho.

02.04.2019, 16:26 |
JB Zdeny, Ty už jsi jako že tedy v důchodu? To jsou věci.
Ne ne, do důchodu mám asi ještě 5 let. Si to spočítej :-)

02.04.2019, 17:11 |
JB No jo, máš pravdu. Takže sis dal jenom pauzu? Vždyť jsi byl pořád na cestách.

02.04.2019, 17:13 |
JB Jinak myslím, že jbl xtreme té původní generace by stačil, pro začátek, ne? Švagr má charge 3, což je menší a bordelu to nadělá až běda..
Ne, skončil jsem nadobro. Pokud se doma nezačnu nudit, tak už nic dělat nehodlám. Kaněc raboty. Definitivum. Užívat si zaslouženě nabytých prostředků, jezdit, cestovat, chodit po horách...Dlouhej kouř. Maňana :-)

02.04.2019, 18:47 |
xSam | Upraveno: 2019-04-02 21:13:40
JBL Xtreme 2 ti ozvučí i zahrady sousedům a pokud dáš dva budou tě všichni milovat.
Dle mého názoru není lepší volby.
Případně boombox
Mě to připadá hrozně titěrné, fakt tak malá blbost umí hrát i na otevřeném prostranství? Ty sympaticky hrající JBL byly tak půl metru na výšku a běžnou taneční muziku dávaly solidně.

02.04.2019, 19:31 |
xSam Nevím jaká je tvoje představa, ale ten můj charge hraje na 1000m2 zahradě tak, že ho slyším plnohodnotně všude.
xtreme musí být hardcore. A když si koupíš dva, budou hrát stereo, bomba.
Ttitěrné to opravdu, ale opravdu není.
xSam> moje zkušenost s mikrosystémy je, že v místnostech to hraje skvěle, ale na otevřeném prostranství tomu umřou basy a stejně tak ve větší hlasitosti.
Možná jsem megaloman ale řekl bych, že velká ozvučnice a membrána je venku potřeba.

03.04.2019, 05:18 |
JB Najdi si na youtube kanál clavinetjunkie, myslím, že se tak jmenuje. Ten chlapík tam často testuje venku tyhle bluetooth věci a to Tě podle mě přesvědčí, že se vážně není potřeba bát slabé dynamiky.

03.04.2019, 05:59 |
xSam Tak asi nejlepsi bude kdyz ho koupis na Alze a kdyby nevyhovovalo tak vratis, ne?
xSam> tak jasně že to tak jde, jen jsem trochu doufal že nějaký party reprobox třeba někdo má a dokáže říct, jestli to stojí za to.
Když si zadáš party repro tak těch bedýnek je hodně, někde mezi 3 - 8 litry.
Nad mikrosystémem jsem neuvažoval, automaticky jsem bral jako fakt že to bude bedna se zesíkem a BT konektivitou.
Já bych si ji ve finále mohl poskládat sám a hodit to na rudl, ale jsem pohodlnej jak veš se s tím párat :)
dogeatdog
Mrkni na toto. Poměr cena/výkon/zvuk velice zajímavý
[ Link ]