Navštíveno 7412x

Zdar
Nevíte jestli jsou firmy, který dokážou vyklidit i dílny kde se léta shromažďovaly jenom kraviny, který se teoreticky mohly využit v dávných dobách ale dneska už je to zbytečný? Nebo firma, která by mohla někde delší dobu nechat stát kontejner a pak to celý odvézt.
Chtěl bych si udělat svůj prostor pro montování, čištění atd. Ale nemám na to moc čas a upřímně ani náladu, protože je tam fakt bordel..
[ Link ] [ Link ]
Woko_O: Kdy můžu přijet pro to MBčko?
Až jeho hodnota stoupne na něco rozumnýho a nebude se mi chtít srát s renovací.. :) To je dědy, kterej si ji schovává, ale nevím jestli se k tomu ještě někdy dostane no..
Mám jen návod k obsluze a údržbe pro Škodu 105,120,130 135 a 136 včetně záručního listu, servisního šeku a záruční opravny.. Jako takovou starší, rozpadlejší knihu.. :D
Woko_O: Já to musel zkusit :) Knihu mám, díky.

10.04.2019, 08:55 |
Woko_O | Upraveno: 2019-04-10 10:55:20
Však v pohodě. Když příjde nějaké chvíle kdy se budeme muset rozhodnout, klidně se ti ozvu.. :)

14.04.2019, 19:06 |
ikosp Když se dívám na ty fotky, tak by snad bylo lepší podrobněji nafotit a prodat...
Svářečka plná mědi,lis,ten kovový stůl....
Nebo je představa... tohle tu nech, tohle taky,tamto taky.... Na to nepotřebuješ vyklízecí firmu :)
Obětuj tomu jeden víkend a zjistíš, že místo aby jsi platil za vyklizení ještě vyděláš...
Btw pokud jsi z okolí Brna, přijdu ti to probrat :D