Navštíveno 7864x

Měl bych dotaz, mám stránky u poskytovatele eshop-rychle.cz, před pár lety jsem měl e-shop, ten jsem ale z nedostatku času zrušil a teď jsou to jenom stránky, ale placení se rok od roku zvyšuje, dřív to byly 2tkč ročně, teď už je to skoro 6tkč ročně, což už mi přijde dost, na to, že teď jsou to jenom stránky na ukázky naší firmy, tzn aktualizace stránek možná tak jednou ročně, doména je moje, takže není problém ji přetáhnout jinakm a dotaz je jak nejrychleji a nejlevněji přetáhnout stránky na jiný server

28.04.2019, 08:24 |
JA koukám eshoprychle podražil....mrkni třeba webnode jestli umí import..založ demo a zkus ..klidně jim zavolej občas mají externistu a ti ten import umí....taky sem měl wix, na firemní stránky bych to nechal klidně s reklamou, a parádně se dají vymazlit i na telefonu...

28.04.2019, 08:29 |
Muff | Upraveno: 2019-04-28 10:32:56
netuším jak je to u e-shopu ,ale klasické webové stránky fičí na nějakém systému.Nejčastěji wordpres u něj to jde přetáhnout kamkoliv kde wordpres je.E-shop myslím funguje trochu jinak.Pomocí xlm souboru stáhneš veškeré položky (produkty) a nahraješ je do jiného e-shopu...když tak mě opravte někdo jestli se pletu. jestli ti už zůstala jen nějaká informační stránka,zkus se podívat jaký to je systém ..né všechny import umí.
jj právě že dost podražuily a u nás je to jen informační, no stránky jsem si přes prográmek stáhnul do PC, takže zálohu mám a teď jenom vymyslet co stím udělat, přemýšlím, si je nahrád na svůj server doma a provozovat je doma na moji IP adresu, to by asi taky šlo

29.04.2019, 07:29 |
AR doma je určitě nechceš. Pokud je to jen "statika" tak si někde vem obyč hosting. Třeba u OVH mám k doméně cca 40MB zadax a nemusíš pak řešit útoky apod.
Profesionální hosting se spoustou místa, databází, mailama a vším možným stojí dneska kolem 30 Kč měsíčně. Mít web doma je tudíž vyloženě blbost :)