Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Dešťovka

o Navštíveno 8067x o
o 30.04.2019, 13:48 | Only_One
Nedělá tu někdo ty odborné posudky a jednoduché PD pro akci dešťovka? Chci zakopad doma nádrž na vodu na zalévání zahrady.. Zakresleno mám, vymyšleno taky :)

o 30.04.2019, 20:48 | AR
vyplatí se to? Co sem to zkoumal když to bylo poprvé tak se to nevyplatilo neb si to musel mít přes podporované firmy kde cena byla 2x tolik než když sis to udělal jinak
o 01.05.2019, 01:25 | Mr.Scully
Co jsem viděl a slyšel, tak mám podobný pocit... milion byrokracie a nakonec člověk ušetřil pár tisícovek. Já si při stavbě domu zvykl, že dotace jsou nastaveny extrémně nerovně a nedostal jsem ani korunu, nebyla moc šance.
o 01.05.2019, 10:15 | Only_One
no tohle už nemá žádné certifikované výrobky ani povinné firmy. Udělám si to sám a stačí doložit faktury za materiál. Takže to technicky zaplatí tu nádrž. Takže bych řekl, že ano
o 01.05.2019, 20:21 | cendler
Já si to dělal sám a vyšlo mě to na cca 30tkč (betonová jímka 6m3+ můj čas, od firmy to bylo něco kolem 130tkč
o 01.05.2019, 22:00 | Mr.Scully
130k zní dost absurdně, já kupoval tu nejdražší kvalitní (tedy NE polskou) betonovou cca 10m3 jímku asi za 50k s dopravou a stačilo jen mít připravenou díru, což udělal bagrista za dvě hodiny?
o 02.05.2019, 09:39 | AR
fuu 50k za 10kubíků...To já vzal z polska za cca 20 i s dopravou, je to "jen" na vodu tak mě extra těsnost netrápila. Nicméně máme brutální spodní vodu (po výkopu jámy se z ní stal bazen) tak sem čekal že jak ji tam hodí tak bude prosakovat. Ale opak je pravdou, po roce v ní bylo stále sucho. A opačným způsobem taky těstní, po tom co byla napojena na okapy tak vodu drží.
o 02.05.2019, 11:39 | Only_One
tak ještě jednou :) dělá tu někdo ty posudky a PD?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3457 sekund.