Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > 17" nebo 18" kola?

o Navštíveno 14119x o
o 26.01.2020, 21:00 | Woko_O
Ahoj

Potřebuju zkušenost místních. Měl jsem na svým Golfu 19ky 225/3. Kola jsem prodal, protože společně s Eibach pružinama, to bylo nepohodlný (na naše silnice obzvlášt..). Teď mám zimní 15ky 195/65, tam jistě pochopíte, že je to komfortnější, co se jízdy týče (i když ty pružiny taky dělaj svoje..)

Nicméně na léto chci dát něco s čím se jezdit normálně, v rámci většího komfortu. Nevím jestli najít nějaké 17ky a obout je na 225/45 nebo 40 a nebo mám nabídku na originál VW ale 18ky s 225/40.. otázkou je, jestli si alespoň o něco polepším z těch 19" když dám ty 18" s větším profilem pneu a nebo tam bude nulovej přínos a nejlepší bude vzít 17".

Bohužel nemám zkušenost s porovnáním 18" a 19".

Díky

o 26.01.2020, 21:38 | Jajinek
Mám ofci takže skoro stejný....jezdil sem od 16 po 20..a k tvé otázce ,za mě bylo auto nejvíc nahovno na 17” 225/45 proste klasika.....teď jezdím již několik let 225/35 19 a pohoda ale 225/40 18 bylo na zimu taky v poho
Ono já bych spis hledal problem v těch perach,já je měl taky ale asi měsíc jelikož to bylo úplně ale uuuuplne napicu svezení nebo spis skákání po asfaltu....asi nebudeš dávat dardu za HP který je super ,ale po několika testech podvozku bych dal radši jom nebo ta než jen pera....sice na to každé bleje jak to stojí za hovno ale aspoň jedes po asfaltu a neskaces jak na perach co mas....
o 26.01.2020, 21:55 | Woko_O
Jo no.. Bohužel jsem to takhle už dovezl a vůbec nemám náladu srát se s tím abych tam dával origo pružiny.. :/

Kdybych nejezdil každej den 80km do práce a z práce, tak to vem čert, ale takhle je to složitější..
o 27.01.2020, 07:54 | xSam
Pokud bych jezdil každá den 80km do práce, tak bych jako první dal normální pružiny.
Dle mého názoru, mezi 18 a 19tkama moc velký rozdíl nebude.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.327 sekund.