Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Jakou televizi

o Navštíveno 7989x o
o 20.12.2020, 19:31 | píďa363
Ahoj. Jako... nebyl jsem tu několik let, ale je na čase se vrátit. Mám dotaz stran nové TV. Chtěl bych 146 cm, SMART. Rozhoduju se mezi Panasonic, Philips, Samsung. Cena do 25 000,- poradíte mi prosím?

o 21.12.2020, 17:49 | Only_One
mám 55´ Philipse s Ambilight a je to moc příjemné ty světýlka co sledujou obraz. Primárně jsem to kupoval kvůli ceně, ani sem nevěděl, že to má ambilight, ale je to teď příjemný doplněk. Obraz v pohodě, Kodi taky bez problémů na android verzi. Trošku šílenější je menu a nastavení programů. A ovladač stříbrnej a stříbrné popisy, při šeru neviditelný, ale jinak telka v pohodě.
o 22.12.2020, 07:37 | Kapka (M)
mám taky 55" Philips s Ambilight+Android už pár let..Kodi šlape v pohodě,satelitní karta taky..Za mě pohoda..přesně jak píše Only_One -to barevné podsvícení je hodně návyková věc..akorát jsem jsi nějak rychle zvyknul na ten rozměr 55" a začínám pokukovat po větší.. 70"by mi mohlo zase na pár let stačit :-)
o 22.12.2020, 07:40 | Kapka (M)
je to focené mobilem,takže ty barvy jsou přepálené..ve skutečnosti to není takové divoké...

foto k příspěvku  od Kapka

o 22.12.2020, 10:20 | Mr.Scully
Mám doma asi tři nebo čtyři televize z posledních let...

Philips - vesměs špatný recenze uživatelů, neměl jsem ani v širším výběru. (I když to ambientní osvětlení vypadá dobře).
Samsung - nemám námitek, pěknej plynulej přehlednej systém, ale od roku 2019 neumí kvůli licenčním problémům přehrávat spoustu formátů videí (mám bohužel na disku tuny starších filmů).
Panasonic - pomalej systém, kdo tohle vymejšlel... člověk klikne na položku v menu a čeká dvě sekundy. Oproti Samsungu je tohle fakt o level níž. Půlku videí mi navíc taky neotevře.

Možná bych zvážil Sony, nemám s nimi zkušenost, ale pár lidí v okolí teď do nich šlo.
o 23.12.2020, 13:28 | Harryp
Mr. Scully: Mám Sony 65", Philips 55" s třístranným Ambilight i Samsung (nejstarší, tuším 7mičková řada) - První dvě jsou Android + VLC a přehraji vše. Samsung kupodivu taky - ten ale používám málo, už je jen u sauny na nějaké občasné kouknutí.

Pro mě je ovšem důležitější obraz a 100Hz panel (sport) a každá je v něčem dobrá a v něčem horší. Nicméně vždy mám vyšší řady, žádné supermarket ořezané...

o 23.12.2020, 15:21 | Tuner#2 | Upraveno: 2020-12-23 16:25:35
Rozhoduješ se mezi značkama, ale nemáš priority. To je pak těžké radit. Já šel po obrazu, takže 100Hz panel byl podmínkou a obrazově v té době vyhrál Samsung.
o 24.12.2020, 09:15 | Mr.Scully
Souhlasím, že porovnávat značky je samo o sobě o ničem, nicméně já ve stejné době kupoval Panasonic za dvojnásobnou cenu než vzápětí Samsung, v obrazu jsem rozdíl neviděl a Panasonic s tím jejich menu je zoufalý... pro mě to zkušenost byla nemilá (o problémech se synchronizací zvuku se soundbarem nemluvě).

Zjistil jsem, že když jsem byl mladší, tak jsem musel mít to nejlepší... teď kolikrát koupím TV vysloveně jako spotřebák někde v Datartu a zjišťuju, že nevidím sebemenší rozdíl... na druhou stranu nekoukám na 8k ripy s 12.1 zvukem, prostě si pustím film, dám si k tomu něco dobrýho a jsem happy... i nějaké 720p ripy vypadají na 4k televizi dobře (resp. sedím asi dostatečně daleko, než aby mi to vadilo) a jediný, co mě štve, je nějakej hudební retro kanál, kterej na Skylinku najednou místo HD začali dávat pouze v SD a to už fakt zoufalý je :-D
o 24.12.2020, 21:25 | worm03
o 26.12.2020, 08:13 | filip146
Tak se taky malinko přiseru .... jak jsou na tom teď LG?
o 29.12.2020, 17:41 | AR
Za sebe, panasonicu bych se vyhnul obloukem :/ kvalita šla dolů :/
o 30.12.2020, 18:24 | Petura
já vybíral loni a došel jsem k výrobci Hisense, čína montovaná u nás, když jsem si byl v krámu osahat, tak rychlé a intuitivní ovládání, nemá problém s licencemi formátů jak popisuje Mr. Scully a když jsem pročítal recenze po netu, tak se obrazem vyrovnává dražším top modelům od LG, Samsung atd. o 10tis nižší cenu.
Bohužel jsem musel investovat jinam a TV nekoupil, jen vyměnil settopbox, ale na doporučení ji koupil známej a jsou spokojený.
o 05.01.2021, 14:37 | DaveX
Kluci, neporovnával si někdo televize od Samsungu Q6, Q7, Q8? Případně, vyzná se v nich někdo?
o 05.01.2021, 15:15 | P.E.T.R
AR: Je třeba kupovat Panasonicy vyrobené v ČR, dovoz je bída a spousta modelů už ani není Panasonic, ale jen přebal. Bohužel, tuhle značku mam nejradši a tímhle si totálně zkazí jméno...
o 05.01.2021, 16:40 | Tuner#2 | Upraveno: 2021-01-05 16:41:03
DaveX: já mám Q7 před rokem a něco to nejlepší poměr výkon cena co šlo koupit v 55".
o 06.01.2021, 12:45 | Daryl (A)
Ja ted koupil LG 55NANO91 ... 4k, 100hz, model 2020, sleva 50% primo u LG ...
o 07.01.2021, 14:57 | AR
P.E.T.R. : jako že jsou jiné komponenty? Ten můj panák byl na servisu, dostal novou desku a po stejné době ta deska znova odešla. Tak počítám že za rok to budu řešit zase znova
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4718 sekund.