Navštíveno 6876x
Prosím, jak to teď kde vypadá na registrech vozidel pro přepis auta?
V Berouně dle infa berou jen předem objednaný, ale volný termín je až za 2 měsíce.
Lze v Praze či okolí Prahy možno přijít bez objednání, vzít lístek a počkat si? Co jsem četl, tak většinou píší jen na rezervaci, někde dělají jen na 14 dní dopředu, ale to je všude plné a nevím, kdy tam termín uvolňují, abych si čas rezervoval.
Nebo se dá někde podat do schránky úřadu a oni to zpracují a pak se ozvou?
Díky za info
Nelze, vsechny registry maji bjednavkovy system a je potreba to sledovat a vychytat si kdy vypisuji terminy. Pripadne spzservis.cz
15.01.2021, 15:25 |
AR jo i tady jen přes objednávku. Potřeboval jsem prodloužit depozit a vypadlo mě že až za měsíc a půl, tak jsem tam volal a vzali mě mimo objednání jinak bych byl v prdeli :)
Nooo, někde je to OK, na objednání, ale termíny vychází třeba už za týden mají volno co jsem koukal.
Ale jsou i registry jako Příbram, kde mají jen pondělí 8-13 a středa 13-17 a bez objednání, to mají teď vypnuté, a tam to musí být masakr...
Kdyby někdo potřeboval rychlejší převod, tak doporučuji sjet do Černošic, je to jen na objednávku, ale mají volné termíny +- týden :-), navíc tam jsou pondělí, úterý, středa a pátek a časů na objednání je dostatek :-)
[ Link ] Já to za posledních 14 dní využil 3x :-)