Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Řešil tu někdo hádání se s autorizákem?

o Navštíveno 7389x o
o 15.01.2021, 15:28 | AR
Situace kdy dáte auto do autoritázku na banalitku a vrátí se s vadou. Servis se samo dušuje že oni nic, že to je prostě jen shoda náhod a co bych chtěl u 4letého auta.

o 15.01.2021, 16:01 | Only_One
jako že dáš vyměnit olej a vrátí se bez chladiče klimatizace?
o 15.01.2021, 16:06 | kiklop32
Jo no, popis jak blázen
o 15.01.2021, 17:02 | AR
OO: skoro. Dáš na výměnu brzdovky a vráti se ti poškozeným klíčem
o 15.01.2021, 17:08 | gizmi
Byla v předávacím protokolu uvedena závada klíče? Nebyla. Pak je to snadné a trval bych na opravě.
o 15.01.2021, 17:22 | AR
gizmi: hádal jsem se. oni samozřejmě tvrdí že to je jen náhoda že se to stalo u nich a pochybení odmítají, jediné co nabídli je nový klíč za nákupní cenu. Pak mě ředitel pobočky nepřímo obvinil že jsem klíč poškodil sám buď pádem nebo utopením.

A když si zpětně vybavím průběh vrácení, tak byl trošku jiný. Jednak jsem čekal cca 15 min než se technik objevil, přitom mě psal že už je to připraveno, auto bylo odemčené a neukázal mi že došlo k zápisu do el. servisky jako minule. Při startu mě jen auto vyzvalo ať přiložím klíč ke čtečce, to sem si říkal asi jen nějaké rušení, nebo že sem měl klíč zrovna dál od volantu, ale doma jsem zjistil že klíč už nereaguje vůbec :/ což pak po návratu do servisu potvrdili že je klíč ko.
o 15.01.2021, 23:07 | Collin
Jaký je to servis..?
o 16.01.2021, 10:08 | AR
Collin: brněnský renocar
o 17.01.2021, 23:52 | Mr.Scully
Není to úplně k tématu, ale když jsem vloni kupoval BMW v záruce, tak jezdilo do brněnského Renocaru a vůbec nemělo vyplněnou elektronickou servisku, takže jsem je k tomu musel prostřednictvím prodejce nutit, aby to zpětně (dle protokolů) do systému dopsali, protože jsem nehodlal koupit auto, který dle BMW servisky nemělo nikdy vyměněný olej :-D Nedokážu si představit, jak bych to pak třeba řešil s naším Inveltem, kdyby to prostě nebylo zapsané v tom jejich systému.
o 18.01.2021, 14:44 | lambados
Renocar za me spatny. Nejedna spatna zkusennost. At uz nakup. Tak zapujceny auto. Tak servis nejen zarucni ale i pozarucni nebo dodrzeni zavazku. Jakoby byly stat ve state. Za me do bmw za hranice. Tam to funguje.
o 18.01.2021, 17:31 | AR
lambados: no moc na výběr tu nemám :/ ještě tu je nově cartec
o 26.02.2021, 19:43 | Alig
Takových servisů je mraky. Dám auto na výměnu oleje,filtrů a geometrii..čekám půl dne,nechám jim tam 10k a hele...auto stále tahá na stejnou stranu,olej černý a filtry špinavé. Pak si dej auto do autorizovaného servisu.. jinak je to servis Milan Král a je mi úplně jedno,že to tu říkám na plno. Těch kvalitních servisů je málo
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3282 sekund.