Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: Trouba do kuchyně

o Navštíveno 6973x o
o 02.02.2021, 14:52 | Harryp
Řeším novou kuchyň a celkem jsem se zaseknul na výběru trouby. Aktuálně mám horkovzdušnou FAGOR + mikrovlnou troubu. Dneska se prý ale mikrovlnka nepoužívá a vše se nahrazuje jednou super chytrou troubou...

Máte nějaké tipy, či praktické zkušenosti?

o 02.02.2021, 15:25 | Only_One
Nármální mikrovlnka na rychlý ohřev je podle mě stále nenahraditelná. Já jsem volil mikrovlnku a pod tím troubu co umí vařit v páře a to pokrývá v podstatě všechny požadavky.
o 03.02.2021, 08:58 | Milhauzz
No chlape, taky sem měl choutky pořídit mikro+troubu v jednom. Pak sem ale zjistil, že je to malý. Pořídit manželce troubu, do které nedá velkou pečící mísu s kačenou, jaj ... to by mě hnala.

Takže jsem pořídil mikrovlknku i troubu zvlášť a světe div se, dokonce se dvakrát stalo, že to jelo zároveň.

Btw, trouba chytrá není a nikdy nebude. Co ale doporučuju, tak je pyrolíza na čištění. Nevěřil sem tomu a funguje to. Víc asi neporadím, já nejsem kuchař, jen sponzor kuchyně :)
o 03.02.2021, 09:32 | Only_One
Já jsem taky zvažoval u trouby pyrolýzu. Ta je prima, když je trouba špinavá. Je to velmi zajímavá věc, ale nejde to kombinovat s parním generátorem a to vaření v páře pro nás mělo větší bonus a po 4 letech se ukázalo, že pyrolízu nebylo třeba i díky čistícímu programu s párou a trouba je pořád v kondici. Takže to je o preferencích a výběr je opravdu super velký a určitě si každý vybere. :)
o 03.02.2021, 12:09 | Milhauzz
Nechcu ti do toho házet vidle, ale moje troouba umí jak pyrolízu, tak i páru. Ale nadruhou stranu musím říct, že teda stála celkem nesmysl :)
o 03.02.2021, 15:17 | Harryp
pyrolýzu mám i u současné Fagor - to je fajn věc. Je stále jako nová uvnitř
o 03.02.2021, 15:18 | AR
Milhauzz: no tvoje umí pyrolízu ale OO řešil pyrolýzu :DDD
o 03.02.2021, 15:27 | Only_One
:-D tak v tom to bude :-D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3094 sekund.