Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: IT síťovina

o Navštíveno 6688x o
o 01.04.2021, 16:09 | crestik
mám switch, kde vedou kabely, některé jen do rezervních zásuvek, jiné do rekuperací apod. Potřeboval bych tam dostat do toho switche internet, aby se vzdáleně bylo možné připojit na ty rekuperace. Chytám u toho switche signál z wifi, kterou mám ve vedlejším objektu. Moje představa je, zapojit tam krabičku s anténkou, co chytá tu wifi a překope to do toho switche. Pod jakým heslem to dohledat, jak tu krabičku (asi router, AP, nebo co) nastavit? Nepředpokládám, že když tu slohovku napíšu do guglu, že mi něco vypadne :-)

o 01.04.2021, 18:56 | Daryl (A)
wifi extender
o 02.04.2021, 11:36 | sonyk02
AP jako klient nastavit.
o 06.04.2021, 16:23 | Ravo
přesně, zařízení které umí na wifi klienta - obvykle to bude nějáký router označený jako Router/AP/extender/CPI/Client.

Třeba Mikrotiky, v jejich webovém simply managementu se to dá naklikat i neznalým:
[ Link ]
o 06.04.2021, 18:57 | crestik
díky, jdu čerpat info
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3271 sekund.