Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > R: SNB vázání systém FLOW-zkušenosti

o Navštíveno 7160x o
o 17.01.2022, 16:15 | Kapka (M)
protože už spíše jezdím na našich kratších sjezdovkách,než velké dlouhé styl Alpy..tak koukám po novém vázání na SNB..systém Flow apod..přeci jenom ve svém věku když se mám za den 20x zvedat ze sněhu při nacvakavání, tak už funím :-) takže něco co zapnu ve stoje..nějaké zkušenosti doporučení?

o 29.01.2022, 18:52 | Kapka (M)
to jako se z naší komunity stala parta starých dědků co sedí jenom doma u bedny s pivem v ruce? to už nikdo nejezdite na SNB ? :-D
o 29.01.2022, 20:18 | endru.ondra
ahoj, já ho mám cca 15 let a prvních 4 roky jsem na tom jezdil pravidelně a můžu říct že jsem rád že ho mám, jen tě přesně neřeknu výrobce. Jen jedna podmínka u tohodle vázání je musím mít pro i boty, teda alespoń mě to bylo tenkrát řečeno
o 30.01.2022, 21:18 | endru.ondra
Tak mám přesně [ Link ]
o 01.02.2022, 08:21 | Kapka (M)
dík za zkušenost..asi do toho půjdu...co jsem ted koukal na vyloženě na značku Flow..tak ty nejvyšší řady při odklopení(otevření) trošku uvolní tu nartovou část..más to taky takhle? nebo to je to v pohodě i s tím klasickým jednochudých systémem..
o 02.02.2022, 19:07 | endru.ondra
tohle nemám a nevím jak to funguje, přeci už je to starý vázání. Jen je opravdu dobré koupit i k tomu boty, né všechny typy tam jdou
o 15.02.2022, 14:19 | Kapka (M)
Tak dneska dorazilo..Flow Fenic..už se těším na víkend vyzkoušet

foto k příspěvku  od Kapka

o 15.02.2022, 22:08 | Cenda
Zavítal jsem po dlouhých letech a koukám, že stále žiješ :-) s FLOW chybu neuděláš nikdy, jen si to nechají zaplatit. S uvolněním nártu se z toho líp vylejzá.
o 16.02.2022, 09:42 | Kapka (M)
tohle má právě už uvolnění nártu..a za cenu 4200,- nové není co řešit :-D
o 19.02.2022, 17:16 | endru.ondra
a co jak si spokojen ? a co boty ? šli tam bez problémů
o 20.02.2022, 15:44 | Kapka (M)
dneska jsem ho akorat montoval na prkno...snad konečne o vikednu vyzkoušim na sněhu..takhle nanečisto doma v obývaku to vypada ok..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3328 sekund.