Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Televize - rok 2022

o Navštíveno 5425x o
o 12.07.2022, 19:35 | AllInOne
Zdar borci, tak pomalu to tady stale sleduju, dost to opada, ale nejaka stara garda tady furt je..tak zkusim zase zname tema - TV

Ctu, ale cim vic ctu, tim vic nevim :-(

Schanim nejakou novou televizu.
Uhlopricka 150-170cm.

Pojedene na ni TV od Tmobilu (hodne sport), netflix, konzoli asi neplanuju.

Tak, babo rad, at to nestoji ranec ale neco cena/vykon.
Olej, qled, super led - nevim.

o 13.07.2022, 06:56 | Crimson
Taky už jsem z toho vypad, já jedu celej život Panasonic, momentálně 65" FX700E, teď už bych šel do 70", samozřejmě Smart, to využívám denně, protože mám SkylinkTV a O2TV a jinak nevím, zašel bych do Electroworldu a nechal bych si udělat přednášku, osobně nemám rád Samsungy a LG, to menu je divný, neintuitivní, a jinak 65" odvezeš třeba v Octávce, tu možná ještě pamatuješ,
70ku bych už nedal :-)

foto k příspěvku  od Crimson

o 13.07.2022, 11:03 | Milhauzz
Já třeba preferuju LG, protože WebOS se dobře integruje do komfortního ovládání domácnosti (nesnáším výraz smart-home) a taky nemám rád Android. O obraz mi nikdy moc nešlo, mě stačí, že je to barevný a huláká to. V obyváku mám už leta projektor a kolikrát si hraju s myšlenkou, že bych to nahradil nějakou "zatraceně velkou televizí", ale při tom mojem koukání 1x týdně na Netflix si říkám, že to pořád stačí.
o 13.07.2022, 14:39 | Mr.Scully | Upraveno: 2022-07-13 14:39:57
Já zase nesnáším Panasonic, mám ji doma a proklikat se tím pekelným menu se skoro nedá, odezva klidně půl sekundy na každé kliknutí, všechno trvá věčnost, nepřehledné. Pak mám dva Samsungy a tam je to naopak super. Ale obecně preferuju ty verze, kde má dálkový ovladač celkem max. deset tlačítek. Když vidím ty ovladače, kde je 40+ tlačítek, tak bych vraždil. Šipky, enter/escape, volume plus mínus, program plus mínus. Nic jiného potřeba není.

Kromě toho bych určitě vybíral TV, která umí O2 TV kvůli sportu. Což třeba Samsung umí, Panasonic ne.
o 14.07.2022, 11:34 | Ravo
já zase nesnáším Samsung a LG kvůli Tizenu a WebOS - ani na jedno nejde KODI.
Takže za mě co nejmíň smart TV s dobře implementovaným HDMI CEC a přikoupit box na kterém si rozchodím co chci. Jinak jsem zkoušel TCL s androidem, je to sice docela pomalé, ale zase dost parádní poměr cena/výkon. Takový budget řešení
o 14.07.2022, 12:11 | Milhauzz
Hele, dle mýho je KODI už celkem mrtvola. S Netflixem furt nějákej odrb nebo nefungující update, YT je na tom katastrofa a celý to prostředí je už prostě za zenitem. Kdysi sem si to nemohl vynachválit, ale dneska už to není, co kdysi bylo ...
o 15.07.2022, 11:45 | Kapka (M)
mě zase docela furt KODI vyhovuje...nemám s tím problém...mám Philips 55" s androidem..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3133 sekund.