Navštíveno 5270x
sháním na 2,0tdi rs, intercooler, chladič turba/vzduchu, názvů to má spoustu, ale typ co potřebuju nikde nemají za "normální" cenu, pomohl by mi někdo prosím sehnat 04L129766BA? VIN případně dodám, díky
Podle cisla je to vodni cooler
30.07.2022, 08:26 |
Petura | Upraveno: 2022-07-30 08:35:38
jj, je to ono, ale tenhle typ nesehnatelný v druhovýrobě :-(
Bud novej nebo jetej
Druhovyrobu bych si asi u tohohle opravdu nedal
když to údajně odchází na všech autech, tak použitý raději ne, za kolik nový?
31.07.2022, 11:12 |
Petura | Upraveno: 2022-07-31 11:14:56
potřeboval bych vysvětlit rozdíly v dílech... číslo je stejné 04L129766 ale mění se písmenka, je ten díl stejný a použitelný, když potřebuju BA, tady nabízí H a v popisu použitelnosti (náhrada) je víc variant? BA, B, H, AM a další
[ Link ]
Ahoj. Nevím jak to je nastavené v shopu ve zmíněném linku, ale doufám, že to mají spřažené s ETKou jako mělo kdysi např. cc-autodíly.
Nejdříve se zkus poptat u nějakého servisu Škoda, co by jsi potřeboval za díl dle tvého VINu. Pokud na to nespěcháš, budu v práci příští týden. Mohu se ti podívat pokud mi pošleš VIN. V Etce je číslo tvého dílu a pokud se již nevyrábí a nebo není ani na skladě, jsou tam uvedeny alternativy dílů. Tyto alternativy jsou vždy se schválením konstrukce. To se nemusíš bát (bavím se o ETCE). A protože se díly během života aut v koncernu všelijak upgradují a používají se ve výrobě třeba roky (různá vylepšení, zákonné změny např. v materiálech atd.), mění se většinou i indexy, tedy ty písmena za číslem dílu. Není to však pravidlem. Někdy se změní pouze tzv. generační stav dílu. Pak zůstává číslo stejné.
už jsem objednal na MJ autodíly, prý to objednávají v německu a dodání 2-3týdny :-( (jediný koho jsem sehnal s cenou pod 15tis)
druhovýroba VanWezel, snad to bude OK
tak ani po měsíci nejsou schoopni sehnat :-(
uměl by někdo pomoct?