Crimson: Nevíš jestli ještě funguje app na který si mi dal kontakt..? Minulé rok paní hned napsala a nyní už asi týden nic.. Jde o vilamare@yahoo.com..
a) Buď napiš Andjelce, apartman v Plominský kousek za Marketem, majitelé bydlí snad v Zahřebu a tady to jen pronajímají, stará se jim o to ta Andjelka, prodává dole v té pekárně hned na začátku pěší zony
b) nebo hoď mail Tatjaně, ta pronajímá půl Rabacu, mj. bydlí a pronajímá privat úplně přímo naproti tomu Marketu o kterém mluvím
To je peklo ty chorvatský ceny, kde ty drobný jako furt má člověk brát,
v potravinách jsou úplně nešťastný, v restauracích zaokrouhluješ, to je v poho, i tak má náš barman u pasu brašnu a v ní komínky všech možnejch drobáků, př:
parking na den 4€, pivo 5€, párek 0,64€, čokoláda 1,87€, benzin 1,33€ plyn 0,93€
Jj, to jsou právě ti kolenovrti… nejvíc mě dojala dementní německá benzinka vedle dálnice, kde neslo platit kartou… neměl jsem slov… slušných… když jsem stál ve frontě u bankomatu spolu s x dalšíma naivkama :-)
Crimson ...hele ted nas večer s Vladou Q napadlo,že vyrazime v uterý večer do soboty někam nahoru do Chorvatska.. Ja+dcera 10 let..Vladik + přitelkyni..máš nejake reference na ubytko? Klidne neco mimo Rabac..neco pravě nahoře v Chorvatsku..dikes David
Zdravím, 26.7.-30.7. jsme chtěli vyrazit směr Balt, ale počasí nevypadá přívětivě a tak zvažujeme, že bychom se po letech vrátili na Rabac. Tehdá jsme byli ubytováni u Hanky, ale ta tam již není a tak nevíte, jestli v tomto termínu by se nenašel nějaký volný apartmánek pro 3 osoby? Děkuji
Díky moc za nabídku, ale ženu fotky moc nenadchly, byť cena je více než lákavá. Nejraději bych jel na blind a porozhlédl se na místě, ale toto mi doma taky neprojde. No je to peklo, ale ještě jednou díky.
my jsem nakonec skončily v Meduline ..na místě jsem bez problemu našli krásný apartmanek /2 ložnice,kuchyn,koupelna,klima,wifi,teraska/ za 80 eček..nechce to hned kývnout na první nabídku :-) na plaž jsme to měli pěšky cca 5 minutek,takže na pohodu
Jj, taky bych to zkusil "na blind", ale moje osádka není vhodná na tyto pokusy. U nás musí být vše naplánováno do posledního detailu. Pokud tomu tak není, tak žena nervově kolabuje a to je pak dovolená v háji. Nemluvím o protivné puberťačce, kterou bych měl celou cestu ve zpětném zrcátku.
Po rocnej pauze sme zas tu. Co ma teší , že zmyzli lehatka na Bounty, len pribudla zákazová značka hned pri odbočke pri kurtoch na trase k Bounty ponad rezorty. Ryskol som to, neboli sme jediní. Nestretol tam niekto vyberacov? Dik
tu to mate v pohybe. Dnes rano, ked sme sa boli prejsť pri Teleferike tak som sa čudoval prečo chyba plaz pri kempe...Dnes večer mi Ivica vravel čo sa vcera dialo dole,tak som pohladal na YouTube a nebol to pekný pohľad.
2024 stale vse jak ma byt, barak stoji, Ivica zije, kocky taky :-D Novinky na ubikaci - uz loni nainstalovany klimatizace a lcd televize (germanske satelity, takze nic ceskeho se tu naladit neda, ale vsechny televize maji USB a HDMI vstupy, takze externi disky ci pocitadla se zasobou filmu s sebou), letos nove odsavace par nad sporaky, vesaky v koupelnach, podobne detaily. Cisto, uklizi nejaka najmuta holcina, Ivica je furt nekde v pryc, povedlo se mi ho ulovit kvuli zaplaceni pobytu az po peti dnech od prijezdu :-D Cena za osobu letos 12.50E. Loni bylo 12 a nechaval si priplacet 10E/den/apartman za klimatizaci, pokud ji clovek chtel pouzivat. Letos uz za klimu priplacet nechce, uznal ze to byl "chory napad" jak rekl :-D Posilena wifina od Tmobilu, na druhou stranu pocty nejen pubertaku co nutne "potrebuji" byt online a nedokazou dat ty matlaxindly z ruky ani na wc ci u jidla rostou, tekze v prumeru stav setrvaly. More ciste a teple, turistu stredni pocty, standard. Ceny plus minus jako loni, zadne drama se nekona, pluje to do plusu o tak max 2E treba na jidle, jak kde, jak co. Tradicne vsude nesmyslne drahe nealko piti. Zmrzka 2E, pizza/cevapi/snicl/burger/ostatni bezna jidla mezi 10 a 14E, jak kde. Parkinkg u Girandely 0.80E/hod, totez parkoviste v Labinu na Starem Gradu nahore nad mestem. Ziva muzika obcas na korzu ci v BeachBaru. Toz asi tak....