Navštíveno 5587x
Jdu si pro radu. Dnes jsem ve schránce našel dopis s "pokutou" z Itálie. Chcou po mě zaplatit 36Euro, ale já v tom roku vůbec v Itálii nebyl ani neřídil auto s touto značkou, kde jim evidentně navíc chybí jedno číslo. Cos tím?
17.01.2023, 14:53 |
Kapka (M)
přišlo ti to doporučene?...na nějaký podpis?..pokud ne..tak jsi vlastně nic nedostal :-) ..řešil jsem neco podobného z Rakouska..3x mi přišlo obyčejný dopis bez podpisu..skončil v koši..a nikdy jsem nic více neřešil
Doporučeně to nebylo a stejně jsem to omylem vyřešil tak, že jsem si to bral do firmy na oskenování a omylem jsem to vyhodil do kontejneru a tam jsem to při přehrabování stejně nenašel, takže uvidím. Každopádně SPZ je z motorky, kterou jsme vlastnil, ale v době údajného přestupnu jsem byl na operaci ramene. Nikdo jiný s tou motorkou nejezdil a nikdy ani v zahraničí nebyla, takže o to je to divnější. V itáli jsme byl až v roce 2018 autem s úplně jinou RZ.
To, že ta motorka v Brenneru nebyla asi neukecáš, když jí tam kamera cvakla, otázka kdy to skutečně bylo a kdo byl vlastně majitel v té době, ale že ti to přišlo "ne" doporučeně, na tom se dá zahojit, přesně jak píše Kapka, nic jsi nedostal ..
22.03.2023, 09:41 |
LukeFab | Upraveno: 2023-03-22 09:41:21
FYI, tak jsem psal email na info.auto-en@nivi.it 15.1.2023, přišla mi odpověď, že email nebyl ani doručen, že schránka neexistuje. Mezitím přišel další dopis z Itálie, ale ignoroval jsem to. Dnes mi odepsali na email viz obrázek.