20.09.2009, 22:50 |
frantobmw | Upraveno: 2009-09-20 22:53:08
Zial, tento rok sa zorganizovanie medzinarodných pretekov takpovediac nevyslo. Podebatili sme sa vsak o tom s Gyorgyom Meszarosom,vedúcim madarskej EMMY on plne podporuje aby sa v buducom sezone zorganizovalo takéto podujatie. Potreboval by som vediet ako od pretekarov, tak aj od "vedúcich" českej Emmy, či podporujú tento napad, zorganizovat jeden alebo skor viac spoločných česko-slovensko-madarských EMMA pretekov. Tieto preteky sa mohli spravit hoci v CR, SR alebo aj MR, asi najlepsie v okoli Gyor-Bratislava-Brno, aby to bolo pre sutaziacich co najbližsie zo vsetkých statov. Ja osobne v tom vydím dobrý napad, hlavne v zbieraní skuseností. Takže napíšte všetci svoj nazor, na všetky som zvedavý ohladom tejto temy. Chlopi z madarska su za... Tento prispevok bude služit aj na to aby sme dozvedeli či by to malo zmysel a zaujem. A ja to potom prekonverzujem s madarmi aky je zaujem o tieto preteky... Takze nech sa paci píšte...
20.09.2009, 23:48 |
erix7 (K)
Ahoj Franto, urcite nastanu zmeny k lepsiemu do buducej sezony, avsak teraz hned nebudem ziadne prezentovat. Podporit event- tkvz. Vysegradskej stvorky uz tu bol pred nejakym casom, kede este fungovala EMMA v PL. S Gyorgyom sa poznam osobne, velmi si ho vazim, nebude problem sa nim spojit. Kedze oficialne su EMMA org. len v CR a HU, prichadzaju do uvahy len tieto 2 staty.
Moze vsak niekto konecne uz podporit oficialne aj EMMU na SK? To je otazka pre Vas.