Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > EMMA > Sezóna 2010 CR-SR-MR

o Navštíveno 10506x o
o 20.09.2009, 22:50 | frantobmw | Upraveno: 2009-09-20 22:53:08
Zial, tento rok sa zorganizovanie medzinarodných pretekov takpovediac nevyslo. Podebatili sme sa vsak o tom s Gyorgyom Meszarosom,vedúcim madarskej EMMY on plne podporuje aby sa v buducom sezone zorganizovalo takéto podujatie. Potreboval by som vediet ako od pretekarov, tak aj od "vedúcich" českej Emmy, či podporujú tento napad, zorganizovat jeden alebo skor viac spoločných česko-slovensko-madarských EMMA pretekov. Tieto preteky sa mohli spravit hoci v CR, SR alebo aj MR, asi najlepsie v okoli Gyor-Bratislava-Brno, aby to bolo pre sutaziacich co najbližsie zo vsetkých statov. Ja osobne v tom vydím dobrý napad, hlavne v zbieraní skuseností. Takže napíšte všetci svoj nazor, na všetky som zvedavý ohladom tejto temy. Chlopi z madarska su za... Tento prispevok bude služit aj na to aby sme dozvedeli či by to malo zmysel a zaujem. A ja to potom prekonverzujem s madarmi aky je zaujem o tieto preteky... Takze nech sa paci píšte...

o 20.09.2009, 22:59 | peetm
Nápad dobrý. Proč ne.
o 20.09.2009, 23:48 | erix7 (K)
Ahoj Franto, urcite nastanu zmeny k lepsiemu do buducej sezony, avsak teraz hned nebudem ziadne prezentovat. Podporit event- tkvz. Vysegradskej stvorky uz tu bol pred nejakym casom, kede este fungovala EMMA v PL. S Gyorgyom sa poznam osobne, velmi si ho vazim, nebude problem sa nim spojit. Kedze oficialne su EMMA org. len v CR a HU, prichadzaju do uvahy len tieto 2 staty.
Moze vsak niekto konecne uz podporit oficialne aj EMMU na SK? To je otazka pre Vas.
o 21.09.2009, 11:57 | CarMedia.cz (P)
Jsem pro Relax v Pardubicích.. :-)
o 21.09.2009, 20:36 | ivls
proc ne, za me ano
o 23.09.2009, 23:33 | tcp_radim206
ja myslim ze prerovaci a slavicci by do toho taky sli
o 23.09.2009, 23:33 | tcp_radim206
tak ze 6 aut do souteze
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3565 sekund.