![o](img/odrazka-grey.gif)
Navštíveno 33946x
05.07.2010, 14:45 |
Zdenek (A)
Výsledky soutěže v Pardubicích:
[ Link ]
05.07.2010, 19:15 |
rebel No hodoty bartez a liška pěkné pěkné gratuluji
No ja mel dojem ze jsem mel velkej rozdil v hodnotach, tak jsem to pricital PA vecernimu hrani do rana, ale po schlednuti vysledku ostatnich jsem nebyl sam, tak asi pocasi udelalo sve :-). Kazdopadne dobra akce. Furt mam co zlepsovat a napady ze strany rozhodcich jsou furt - DIKY, takze se tesim na dalsi :-)))
06.07.2010, 13:00 |
Oli Za mě spokojenost jak s počasím (vetřeli sme se s botasem do stinu takže pohoda) tak s hodnotami dosazenymi s novou sestavou.
Ale neda mi to abych si nerejpnul to na kazde soutezi museji kluci kteri hodnoti espl zacinat mnou nebo botasem? :D byl bych velice vdecny kdyby se obcas zacinalo i u nekoho jineho aby kdyz dojedem na sraz (vetsinu srazu nemame zrovna za barakem a cesta vetsinou do 200km s naprosto cistym autem se dojet neda viz relax a par musek na narazniku a sklu) sme nemeli za 5minut po registraci u auta rozhodci ze jdou hodnotit. to jen tak abch si rejpnul ;)
Oli nerejpej, mezi prvními jsi nebyl, neboj, už předtím proběhlo pár aut a myslím, že i tak jste zvládli vše na jedničku :)
Souhlasím pár mušek na okně, jinak auto čisté. Přeci je napsáno v pravidlech že se v čistotě vozidla přihlíží na déšt, sněžení, apod. Mušky a trocha jemného prachu na dostihovém závodišti a za cestu přes 200km, jsou snad apod.
Jinak moc děkuji johanikovi za záchranu.