Navštíveno 12644x

Voni jsou tam nejake kategorie a jaki jeden bass repro 15,12,10 jak to je presne v teh kategorii?

17.04.2008, 22:29 |
mishan | Upraveno: 2008-04-17 22:30:36
[ Link ] tu si počti....
když tak si klikni na tu tabulku vpravo nahoře

17.04.2008, 22:30 |
Tony (M)
Veskere porebne info se dozvis zde:
[ Link ]

17.04.2008, 22:30 |
Tony (M)
mishan: no jo, jsi rychlejsi ;-)
ale jen o pár sekund :-)))

17.04.2008, 22:33 |
Tony (M)
Ale ja jsem vlastne (M) a muzu ti to smaznout :-)))))))
kuaaaaa..... no jo.... :-(
diki jak mislite 144 decibelu?s jednim subachem?38sm
dobré, ve které skupine si byl?
mishan no jedna 15 ka minimalne street B a vejs
pitona_cz jinak je tam spoustu variant zalezi na poctu baterek na voltazi vejsce bedny jesi ses pod hranou okna nebo nad jesi je tvoje instalace cela v kufru nebo zasahuje do auta atd
vinzku: fakt?????? :-))))))))
ja jsem shel pote a vimerili mi to koukal jsem na sprinti a nestihl jsem to no mam celou bednu na celim kufru kdijtak poshlu foto 2 zesilovache
1x1500rms a 4x200 rms kapacitor 12 farad
no tak podle kapíku si v SS 1-2 a tam jak nedáš 150, tak jdeš "pápá" , dej ten kapík dopryč, na měření dB je zbytečný, spíš ti ubere jak pomůže.. pak si v STreet B a tam by si konkurence schopný už mohl být... to je zatím jen muj předběžný odhad, bylo teprve první meření dB....
ano mislim tam dat jeshtje jeden stejnei basak a stejnei zesilovach ale musim predelavat celou bednu nebo djelat novou.proc bi ten kapik vadil?
mishan aspon jako jedinej sem mu neco napsal ne hned hazet linky pta se me na tomhle foru sem tu tak mu neco napisu ten kdo nevi nijak o co de tak z tej tabulky moc nevycte a jesi cte pravidla jako ja tak je nikdy necet mam hubu zeptam se on ucinil odpovedel sem tak si nech to svoje fakt dekuji
pitona_bg kap nevadi nicemu jen se posunes do patricne kategorie kde je dana vec povolena jak psal misan tabulka ti napovi tam najdes co muzes met v jake skupine a v pravidlech najdes to kde to mas met umisteny jesi v kufru nebo jesi muzes jit dal v str A,B a C musi bejt instalace jen v kufru auta v dalsich skupinach muzes blbnout vic
vinzku: ty jsi s prominutím fakt kretén, já reagoval na to, co si psal mě... a asi sem tak blbej, že nevím že s jednou 38čkou bude v B čku a výš, takové chytrácke řeči fakt čekám.....blbečku.....
mishan ale ja to nepsal tobe ty si ten prizpevek nezalozil
já se bavím o tomhle:
18.04.2008, 09:49 | vinzek fa
mishan no jedna 15 ka minimalne street B a vejs

20.04.2008, 22:11 |
Lefi pitona_bg : jen tam kapík nech,já tě nechci v Bčku :))))))))))
mishan tak si precti co si napsal o radek vejs pak poznas kodo je to slovo co si o me napsal asi sem to psal jaklo zert pardon ze sem nenapsal hihi nebo -D
vinzek: u tebe člověk nikdy neví...... ;-)
ok omlouvám se.....
mishan toz v pohode ne kurna doufam ze budes na vyskove
jjj,budu... Vyškov si ujít nenechám.....=o)
Poteče krev?? !!
Jestli jo, tak přijedu :D
Rocco: mohl bys přijet tak aj tak ne???
přijede mi sem 60 italskejch koko*ů ... tak musim do práce :(
Klapne až Mejto :)
ser na špagetáře :-)))))))
od kud jsi muju koupit decibelmetr
Rocco. tak ty spagetozrouty vem s sebou
Jooo hoši.. kdyby to bylo tak jednoduchý ...
Tady si myslej, že žiju pro práci.
e ne prodava se to tadi vchesku?
ja jsem vidjel na videoclipu nejake normalni decibelmetri ne profesionalni
ono se dela nekolik tipu ale vicemene je to porad jedno a to sami jen zalezi jesi mas na jedno nebo dve cidla snad co vim ja jinak neco domo robo nema cenu
pitona: ale tady ti to bude ukazovat uplně jiné hodnoty než na souteži!!!!!!!
no nevim jak je to presne jake frekvenci hitat a tak dale.no jinak nevim
ty nevíš.. ale my víme......a to je duležité..!!!
tak to nemeri tlaki a le hluk jo?
no chlapi 147 decibelu mi meril dneska kamarad.
jake jsou najlepshi hertyi teh 40 na db drag?
hlapi dneska jsem jsi stahnul db drag songs a ukazalo mi to 151db to je djelo a mislim jeshte dat jednei steinei basovei reporo.

25.04.2008, 07:30 |
hotdog | Upraveno: 2008-04-25 07:41:54
tyhle měřáky měří něco jiného. dostat ze dvou woofrů 151 db není jen tak a chce to hodně zkušeností
koukal jsem že jsi z kladna, když přijedeš do rakovníka tak ti můžu ukázat jak vypadá 150 db a to mám 4 woofry...

26.04.2008, 18:27 |
Rocco. | Upraveno: 2008-04-26 18:29:10
v kazdem pripade driv nez zacnes neco delat s autem, jako treba tlumit braxem, zadelavat diry ve dverich a podobny zalezitosti, precti si pravidla a uvedom si v jaky pak budes kategorii
dobry no problem dei chislo na sebe a kdij tak se sejdeme abi si mi ukazal50b.

26.04.2008, 19:55 |
Route88 | Upraveno: 2008-04-26 19:58:11
.