Navštíveno 12023x

07.09.2008, 14:19 |
J0hny | Upraveno: 2008-09-07 14:23:33
dbdragisti co myslite, chtel bych jet na vyskov se nechat jet poprve zmerit, mam sonica 15 na zesilovaci hifonics gx3000d, jde mi o to jak ho zapojit, hraje mi na 4ohmy tam ma hifo psanejch 1100w rms - pri nejakejch pisnickach (hodne basu) zacina na vyssim volume uz docela zkreslovat, myslite ze si nejak prilepsim kdyz ho hodim do jednoho ohmu aby do nej slo vice ? vydrzi to sonic na tom zesiku ?
a kdybyste mi prosim mohli rict co budu za kategorii, mam vse original, baterka serie vpredu (varta 61Ah), jeden plusovej kabel 50qmm,jeden 15 sub v kufru (sice je v bedne ktera je pro dva s prepazkou ale druhej zatim neni) jeden monoblok, nemam kapacitor, palubka vse je original, tlumeno nemam, nevim co vic rict dyztak pls poradte co to je za skupinu

07.09.2008, 14:24 |
J0hny
pokud se se vsim vejdes do kufru pod spodni vejsku okna tak asi str B jinak toho goliase na dva soniky muzes zapojit do 0,5ohm s jednim sw muzes klido do 1 ohm jit ale opatrne mas origo baterku abys neoddelal ten zesik

07.09.2008, 20:43 |
PRESS jako vinzek, podle fotky je to street B , pokus je instalace pod okny. Sonic to vydrží , zes taky jen ta baterka ti může udělat bordel, hifa docela dost papaj ampéry, toho jedinýho bych se bál

07.09.2008, 21:10 |
petis ale pokud budeš mít dvě 15ky tak jsi Street C

07.09.2008, 22:30 |
J0hny ano s tim pocitam ze s dvema pujdu o skupinu vys, ale druhej bude az koncem rijna pry takze cekam a vyskov chci zkusit aspon s tim jednim, budete nekdo na vyskove ze bysme pokecali, poslechli ste atd, pac to zkresleni se mi moc nezda, ale zase nevim esi zkresluje radio nebo co tak to chce nakyho profika

08.09.2008, 20:58 |
trlon | Upraveno: 2008-09-08 21:00:37
no tak z jedním sw a bednou na 2sw to hodnota ani nebude:-)))
ale mám kdyžtak na 15" bednu mněl jsem vtom dld takže stejný skoro
a to zkreslení může bej více věcmi. dej na rádiu vše na nulu a nastav propustě jen. a zbytek nastav na zesu jinak to může bejt tím radiem. co vůbec máš zač

08.09.2008, 23:22 |
J0hny | Upraveno: 2008-09-08 23:23:14
na radiu mam vse nula krom pridanejch vejsek +1 , zesik mam subsonic na 35 a lpf na 70 zhruba ... z loudnessu apod eq uz sem vyrost ;) bude to spis tim ze to asi nedava ta baterka to bych tipl na nejjistejsi moznost, radio mam alpine 9882Ri... jinak s tou bednou mam ji s prepazkou (oddelenej objem)asi sem zapomel napsat takze nevidim rozdil od bedny na jeden woofer vuci bedne na dva woofry ktera ma prepazku ;)
oddeleni bedny si uz psal zesik nastav tak ze das vse na co nejmin jen gain dej naplno a pak ho muzes postupne stahnout to zkresleni je kdy na jake hlasitosti porad nebo kdyz tomu moc nakladas ?
Tak už jsem taky Sonic pozitivní :))
Seknu je do Feliny... protože to ticho mě tam drtí.
Hlavně je furt slyšet to vrzání a klepání ... :)

09.09.2008, 10:27 |
J0hny vincku zkresluje jen kdyz mu nakladam a jen u pisnicek ktery sou takovy ostrejsi na basy proste tam neni bum bum bum ale buuuuuum, a taky co sem koukal tak zkresluje jen na urcitejch frekvencich ne na kazdym basu

09.09.2008, 11:58 |
J0hny | Upraveno: 2008-09-09 12:08:18
tedky sem vzal multimetr a hodil ho na baterku, ani pri ty nejvetsi zatezi na volume 25 z 32 (vetsinou nedavam nad 22) napeti na baterii neklesne pod 11,7V, pri nastartovanym aute neklesne pod 13,9, mam ho pichlej na 4 ohmy takze zas takovej odber asi nema, takze sem proste stahnul gain na zesiku asi na 75%, mozna ze by sonic vydrzel max protoze mi ani jednou nezasmrdel, ani civka nebyla moc tepla pri omaku na membrane ale proste nemam v klid dusi kdyz vim ze muze zkreslovat :D uz nevim cim by to mohlo byt, dyztak s nakym profikem pokecame na vyskove kdybyste byli tak hodni :-))
Rocco gratz :-)jezdit bez subace kdyz si zvyklej je past no :D
J0hny tak hledej problem v bedne
a nebo proste na nektery ty fr co ti to zkresluje nemas prave ampery z baterky a proto je to napikacu
Byl jsi ve Vyškově? A jak dopadlo zkreslení? Kolik jsi natlačil?

20.09.2008, 22:54 |
J0hny byl jsem byl, zkresluje furt no ale prezil to :-) asi to bude ta baterka ale to se poresi pres zimu secko jak bude casek a uspory :-) natlacil sem 141dB s jednim pri 53Hz frekvenci, co jsem zaslechl tak ze by to mohlo jit jeste vic pri vyssi frekvenci ale uz sem bohuzel nestihl v casovem limitu :-) takze pristi rok uz se dvema :-) ale sem spokojenej na to ze to bylo moje prvni mereni :-)
Jakej je časovej limit? Také jsem chtěl nechat změřit Sonica ale vše sem nechával na poslední chvílu a nesehnal napájení. Jinak bych ho mohl živit
[ Link ]
Collin bude na prodej gzpa1.6000 po finale
vinzek: To je pěkné ale takové love bych do teho nedal. A ten kousek od JBL bych měl jen pujčený...
vinzek fa: za kolik bude na prodej
Dragster kontakt najdes pod nickem

28.09.2008, 00:13 |
Kesam Tak jak jsi tam dopadl?
Kesam: to je na koho? Pokud na Johnyho tak ten to tu napsal...