Navštíveno 16559x

Pořádá WPS Team, místo dosud není známo, určitě doplní více informací ROVER
Přesné místo konání bude oznámeno 3.7. 2012.
Budu se těšit na hojnou účast :-)

27.06.2012, 21:01 |
Toxxx So mou to vypada trosku zle:( Riesim sum procesoru tak snad sa mi to podari lebo to vypada ze ho budem posielat do Audison servisu:(
Tak ho tam posílej v zimě a ne uprostřed sezony.
Pro členy WPS týmu je účast povinná..........

28.06.2012, 07:48 |
swep toxxx to mas jen minus 5 bodu za sum, v pohode, na treti misto to staci :))
swep: koukám, že už ti také otrnulo :)

28.06.2012, 11:01 |
swep hifi je potreba si davat vysoke cile, a pokud by se mi podarila h800 tak by to mohlo byt zase o kus lepsi

28.06.2012, 16:50 |
Toxxx Rover: Tak zucastnit sa chcem za kazdu cenu;)
Swep: to bola riadna nahoda ze si vyhral;) Stalo pri tebe stastie nic viac;) A na 800 sa vykasli beztak to nebude ono.

28.06.2012, 19:33 |
PekG Také mám v plánu se zúčastnit;).
Ostrava se taky ukáže ať ty medaile nemusíte tahat všechny sami :D

29.06.2012, 19:12 |
ivls ja asi ano :D
mno moje učast je ohrožena bo se mi odporoučel jeden kanal na zesiku :( a s focalem co se mi eče válí ve skříni to asi nema cenu :(
Takže tímto oficiálně oznamuji místo konání a to:
Na střeše GALERIE VAŇKOVKA kde bude rezervována celá polovina rozsáhlého prostoru.
Budu se tedy těšit na hojnou účast jak soutěžících tak lidí kteří se zaskočí jen kouknout :-)
Super. Hele mas pro nas "Prazaky" nejake podrobnejsi info? Kudy se tam dostanem, jak to bude s parkovanim.
Vzhledem k tomu ze je v Brne ten samy vikend Mistrovství světa superbiků, tak to bude i docela maso. Predpokladam i nejaka dopravni omezeni atd. Proste nejake podrobnejsi info k organizaci.
Takže pro Pražáky a ostatní kdo neví kde to je mapa zde
[ Link ] Vjezd z ulice úzká na prkoviště P2 (na střeše). Budou i nějaké navigační značky po vjezdu .
Příjezd možný od 8:00 a to 21.7.2012..
Všichni učastníci EASCA mají celodenní parkování zdarma ,s libovolným počtem vjezdů a odjezdů :-)
Tento týden bude i nějakej ofiko info leták.
Dopravních omezení se bát nemusíte,to se týká pouze prohlídky větších aut při odjezdu z Brna .....
hezky pane už teď se těším
no ale "oficialni" letak bych cekal bez chyb :(

10.07.2012, 11:52 |
Kapka (M)
mno zesík s ezatím rozchodil sám od sebe...s novejma reprama jsem se už nějak popral...tak to vypada že se zůčastním...mno akorát už ne s pasivem...už to nešlo ;)
Pokud seženu gumy, tak dorazím taky. A tentokrát bych si i možná zasoutěžil.. :-D
Na gumy se vyprdni, kola nehrajou :)
Revilohifi.cz: pro gumy se stavíš cestou na pumpě. U pokladny jich mají více druhů.

18.07.2012, 19:38 |
CarMedia.cz (P) | Upraveno: 2012-07-18 19:38:38
Tak gumy už mám.. :-D, ale nestíhám pořádně doladit předek.. :-( Ale přijedu..
povedený srázek s perfektním koncem

Komorni, ale rozhodne ne spatny sraz...snad nikomu nechybely hromady oplastovanych potvor atd :)))
par fotek:
[ Link ]

22.07.2012, 11:28 |
ivls | Upraveno: 2012-07-22 11:29:14
jako lukee_cz,
klidek, pohoda
akorat nektere ESPL auta delaly strasnej bordel - tusim ford scorpio a nejake volvo dokonce odkourilo stredobas :oD
Velmi pohodový sraz a počasí nám nakonec také vyšlo.
Nějaké fotky zde:
[ Link ]
Bylo fajnově.. :-) Příště to Ivanovi nandám.. :-D

22.07.2012, 15:25 |
PekG jj super škodaže jsem nestih registraci na DBL:(

22.07.2012, 18:13 |
Toxxx | Upraveno: 2012-07-22 18:14:54
Aj ked to zacalo uplne na k.... tak ku koncu to dopadlo velmi dobre:D Zrazik sa mi pacil. Bolo to take skromne ale stalo to za to:)
Revilo: No caka ta hodne prace:)

22.07.2012, 20:08 |
Ravo Za mě taky moc fajn, čas který jsem měl vyhrazený (musel jsem večer ještě na jinou dlouho domluvenou akci) utekl jako voda a já musel odjet ještě před předávkou ocenění.
Dají se někde zjistit výsledky, umístnění atd? Rád bych věděl, tak to teda dopadlo... U Ivlse mi je to jasný, ale spíš by mě zajímaly "menší kalibry" ;-)
A slibuju, že příště už se taky zapojím jako soutěžící (minimálně chci taky stát za páskou vyhrazenou pro soutěžící a ne jako běžný okounějící plebs před páskou), budete čučet co na vás chystám! :D
Toxxx: Abych byl upřímný, tak pro mě to je spíše ukazatel, jak až se k Ivanovi dokážu přiblížit. S moji cenovou kategorií, kterou jsem do toho ochoten investovat snad není ani technicky proveditelné, abych ho porazil, obzvláště, když ví, co dělá.. :-) Ale je příjemné si o tom i poklábosit s někým naživo.. :-) Tak snad příště zas a když panbůh dá, tak už bez klepání a rezonancí.. :-)

23.07.2012, 16:59 |
Diner Za me taky paradni, klidny, ikdyz komorni srazek. Takova prijemna sobotni pohoda.
ivls: diky Tve prezentaci ODR uz se mnou zena nebude chtit jezdit autem:-) Stredobas bude do Krivky zase jako novy;-) Stane se.
PekG: Skoda, nemel jsi rozhodne spatne skore. Vysky Ti uz snad vecer poslu.

23.07.2012, 17:43 |
PekG Diner: jo to byl zatím můj rekord v dB, dík moc jsem na ně zvědavej.

23.07.2012, 18:22 |
swep diner - kdo ti ho bude premotavat? ja potrebuju ten W600 opravit taky

23.07.2012, 20:41 |
Diner swep: mas mejl
Zkuste petise, ten přemotá všechno možné..

23.07.2012, 21:19 |
swep revilo- pockam jak dopadne dineruv stredobas a kdyztak se s nim taky domluvim, pokud by to neklaplo, tak bych uvazoval o novych w600, jak sme spolu o tom mluvili v brne
btw: ty stredy co si mel v oktavce to byly AD M4? dneska sem koukal na tvuj web a jsou tam dva druhy, premyslim ze bych je mozna vymenil za ty tang band co tam mam ted ale 2 litry ozvucnici pro ne nemam
Středy jsou m40, teď jsem to celé přenastavil a řežu je od 135 Hz. Litráží jim bude stačit litr, včera mě to zas nedalo a trochu jsem se v tom pohrabal a ubral na litráži a konečně vypatlal Braxem (už chybí jen rouno). Pořád mě nedalo spát album Lana Del Rey - Born to Die, které tématicky odpovídá šestce songu z Eascy CD, kde vznikala fakt divná slyšitelná rezonance na hlasu, která teď po ubrání litrů, či možná zpevnění stěn zmizela (hlavně jsem i středobas řízl zvrchu na 135 Hz, takže střed po něm vůbec nevyžaduju). Je zajímavé, že ačkoliv mají Fs 89 Hz, tak těch 135 hrají v pohodě, hlavně to hodně moc pomáhá wooferům, které mají se středem skutečně problémy, obzvláště když od nich chceš pořádnou razanci na spodku. Můžu říct, že jsem se určitě zas o kus posunul, takže si jen najít čas, abych pořádně doladil ty dveře.
Můžeme se klidně na příště domluvit, že s sebou vemu M4 a M40 a zkousíš si oboje. Nebo se budeš moct otočit u nás v HK a zkusit, co by ti víc sedělo. Nebo jestli nechceš počkat, až mi přijdou M35, aby si měl možnost zkusit všechny 3 typy středů, co budu mít. Na druhou stranu mě přijde, že desítkový středy mají něco do sebe právě kvůli tomu, že ulevíš wooferům..

25.07.2012, 12:00 |
swep 135Hz je opravdu hodne nizko, tak to se domluvime, rad si to vyzkousim, sem zvedavy jestli to bude lepsi a nebo je spatny zesilovac pripadne smerovani odrazem od celniho skla. Vymyslim to a do hradce je muzu kdyztak stavit ale jedine nektery vikend, nebo pak na nejakem dalsim sraze
OK, víkend není problém. Pak se dmluvíme. Můžeme blbnout třeba celý den. Přijdou mě teď už i new subwoofery AD Vipera F8 a F10. Tak se bude moct zkoušet všechno možné.. :-)

25.07.2012, 15:54 |
Kapka (M)
protože nekteří soutežící neumí dohledat výsledky na ofiko strankach EASCA :-) ..takže tady je přímo odkaz:
[ Link ]

25.07.2012, 16:27 |
swep krasna ucast v SQ