Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Vzkazy > to Ricardo

o Navštíveno 10602x o
o 10.10.2012, 08:04 | CarMedia.cz (P)
Vzhledem k tomu, že mě zajímala situace skrz údajně vyrobený Z4 woofer od DD, zjišťoval jsem bližší informace. Byl bych rád, aby si se příště tomuto jednání vyvaroval a nenabízel tu zboží pod hlavičkou DD, které nikdy nebylo a evidentně nebude uvedeno na trh (alespoň ne v tomto provedení). Ten, kdo by si to tu od tebe koupil by asi pěkně zaplakal nejen kvůli pořizovací ceně, ale hlavně kvůli problémům, které by ho čekaly.

Viz citace ze závěru komunikace s oficiálním týmem DD:

we had made a few but they were not any better than the Z3. We are still making the Z3. The Z4 had a 4" voice coil, but there were a lot of problems.

o 10.10.2012, 17:14 | petis
:-)))), a to jsme byly všichni za blbce:-)) Já to říkal hned:-)
o 10.10.2012, 20:02 | Lufas
:-)
o 13.02.2013, 23:38 | FlasH AHC
to by byla fronta na nymburk :D , DD se vyjádřili zajímavě, "měli jsme problémy" :D
o 02.05.2013, 14:34 | ricardo
02.05.2013 prave jsem to tady videl po prve ,tak jeste neco ktomu

Pravdu ano ,bilo to takle ze finalne neslo do produkce u DD
...asi stejni jako to bilo, u cactus sounds stim Cs Mk2 kterej neslo do produkce .
A jenom ten Mk1 se virabilo .. kvuli tomu ze nebilo velky rozdil mezi tech dva basaky.

stale je na prodej jeste od majitel ,kterej je muj kamos.
[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3339 sekund.