Navštíveno 7370x
02.03.2013, 21:58 |
rebel POZOR
NA ČLENA: Imik0007
Zdárec tento člen to nemá v hlavě vpořádku raději na 100 metru daleko od takovejch lidí .
Chtěl kompa domluva byla že v pondělí mu to dovezu do hradce vyjíždím z Prahy a volám mu : zvedne telefon a jsme domluvení na čas za cca 1,5-2 hodiny . Pak 20minut před hradcem mi dojde sms ,že by se mu to hodilo ve středu volám mu 3 krát ,telefon nezvedá na sms neodepisuje. V utery mi dojde sms ,že tedy to pošleme poštou pak asi tři telefony s blábolama jo jo jasny jasný jasný prachy pošlu na učet, no a tak čekám do pátku v pátek mu volám .A klasika telefon nezvedá a volá zpet asi v 20 00 zvednu to a ozvese dobrý den mám zmeškanej hovor :odpovím- ahoj tady je milan s kompama a vtu ranu telefon položí .Tak volám ještě dvakrát a bez efektu.
Píšu to sem poněvač takovejm lidem je lepší se vyhnout
Obchod by mohl dopadnout i nezaplacením ani tomu by sem se nedivil
02.03.2013, 22:01 |
rebel kdyby to šlo dal by sem takovejm lidem ban a zamezil přístup na forum
Hned po rozkliknutí jeho profilu bych s takovým člověkem neobchodoval za žádných okolností.
02.03.2013, 22:22 |
rebel walish: jj to jo maš pravdu ale jaá se snažím vyhovět a nikoho sem tu nikdy neojebával ale toto meě dopálilo
S takovejna zkurvenejma retardama jednam deno denne. Nastesti to jsou vyjimky.
02.03.2013, 22:29 |
rebel souhlas
02.03.2013, 22:31 |
rebel tu je jeho odkaz a ještě píše kokot: repro zatím pořešené ,přepokladám že bude shánět ted jiné repro Od jiného VOLA
[ Link ]
02.03.2013, 22:34 |
rebel tu je pravdepodobny ksicht kdyby sním někdo obchodoval osobně
[ Link ]
02.03.2013, 22:45 |
rebel JINAK KOUKAM ŽE MEL I JMÉNO REGNUTY TADY
[ Link ] JAKUB007 TO JE DLE ME TEN SAMEJ
popripade do hradce kousek :-)
02.03.2013, 23:01 |
rebel NE UŽ MU NIC NEVEZU SER. NA NĚJ
Případně mu to opepřím za ten odvoz k hovnu
asi opeprit to mas za dobrotu
asi opeprit to mas za dobrotu
02.03.2013, 23:34 |
rebel svatá pravda pepe souhlas
03.03.2013, 08:02 |
TROY facebook pokud je to von
www.facebook.com/kubikula.imramovsky
03.03.2013, 08:56 |
mr.brain | Upraveno: 2013-03-03 08:57:01
Sice OT, ale zeptám se, neznáte někdo Davida Švarce, K podjezdu, Praha 4?
FB www.facebook.com/david.svarc.50
anebo www.facebook.com/DavidSvarcFotograf
Koupil jsem od něj před měsícem na Aukru blesk, zaplatil přes PayU a hned druhý den psal, že to pošle... Neposlal nic, za to mi psal, že to poslal jinam a že to údajně pošle tohle pondělí. Kupodivu nic nepřišlo, tak než to budu řešit přes PČR nebo Program ochrany kupujících na Aukru, tak bych rád věděl, jestli ho někdo nezná (nick na aukru David-Svarc).
Díky
edit: sice jsou to pitomý 300 Kč, ale jde spíš o princip (a to nekomentuju, že v aukci napsáno dodání 2-3 dny)
Lidi muzou byt na horach
Taky jsem mel ted vypadek
Ale
Docela by mne zajimalo, jak funguje ta ochrana payU
nakupoval jsem pře pay pal z UK z ebay.uk, poslal jsem předem peníze něco málo přes 10 tis, po 2 měsících nic nedorazilo a paypal mi vrátil všechny peníze zpátky.
asi to funguje.
ale jj PAYPAL funguje
mne by zajimala ta ceska alternativa paypalu
PayU ?
na aukru budou chtít at to prokážeš , naposíláš jim kopie emailů atd.
ak to posouděj
a řeknou ti že máš jít na policii čr
je to moje i kamarádova zkušenost
a prej je to zcela běžný
ještě jsem neslyšel o nikom komu by nahradily škodu
04.03.2013, 08:59 |
Bucci na aukru mi jednou přišla "otevřená zásilka" - SD kartu někdo potřeboval víc už na poště...
reklamace přes aukro nefungovala, prej si to mam vyřídit s poštou... dal jsem reklamaci na pšotu a hle, ozval se mi odesílatel, že se mu ozvali z pošty a zaplatili mu pojištění co na zásilce bylo a pošílá novou kartu... (takže dobrý lidi nevymřeli)
na druhou stranu paypal i ebay se na mě jednou vykašlali... kupoval jsem taky nějaký paměťovky a aukce byla zrušena z důvodu potencionálního podvodu (jenže to bylo asi 4 hodiny po tom, co jsem přes paypal zaplatil) - čer to vem - cca 60$
z ebay i paypalu mi přišlo, že si mam líp vybírat prodejce, a číňan mi napsal, že žádná aukce neni, takže ani zboží...
ještě jsem měl jeden problém na ebay s externím hdd, tam mi paypal vrátil plnou cenu (do 2 dnů)
1) bohužel je takových ko..tů čím dál tím víc a ani se nestydí.
2) u PayPalu jsem čekal na 800,- Euro skoro 3/4 roku. Záleží asi na tom, jak vysoká částka to je. Nejdříve to vymáhají na tom prodejci.
Tenkrát jsem se o ten jejich postup dost zajímal a ve fórech bylo i dost lidí, kteří nedostali nic. Takže dnes se nejdříve dívám na hodnocení a na to kolik toho ten dotyčný prodává.
Jednou jsem koupil foťák, který nebyl ještě v Evropě na trhu. Psal jem mu tedy, jak to, že už ho má. Tvrdil, že ho dovezl otec z USA. Tak jsem to chtěl na dobírku. Souhlasil, ale nikdy jsem nic nedostal. Po cca 2 měsících byl už ten foťák v prodeji a chtěl jsem po něm vymáhat dodání zboží. Vyšlo najevo, že prodal několik velice drahých PC a notebooků a další drahé věci a nikdy nic nedodal. Hodně lidí zaplatilo a pak ho naháněli na adrese, kde se však nezdržoval. Byl tam i člověk, který za ním jel 2x denně cca 120km.
Takže nakonec jsem se na to vykašlal, protože jsem vlastně o nic nepřišel.
05.03.2013, 21:35 |
Augi ivls a já bychom mohli říct nejvíce: Ivan přišel o spoustu peněz jen proto, že dodávka české pošty do Austrálie trvala déle než 3 měsíce :-( Kupující zboží má, obdržel ho, ale dle regulí PayPal nemusí platit :-( Paypal je dobrej pro kupujícícho, nikoliv prodávajícího... :-(
augi: paypal neni k nicemu ani pro kupujiciho, kdyz prodavajici vi jak na to :(
06.03.2013, 20:46 |
TROY paypal taky není všemocnej - pamatuju jak místo 13 klíču na bbsa přišlo jen 10 a nazdar - nikdo nic nedokázal