Navštíveno 7800x
Narazil jsem na Tvou zmínku o výběru TV a konkrétně o modelu od Philipse 6007 serie. Koupil jsi už něco, nebo stále hledáš?
Mě se bude týkat výběr TV někdy v létě a ač tady radím, tak paradoxně sám pro sebe nevím co vybrat, respektive při mé četnosti sledování by ani žádná být nemusela :)) Nejvíc to bude využívat žena přes den na mateřské a tak pomalu pokukuju zda by nebylo vhodnější LCDčko kvůli eliminování odrazů a lepším výsledku za denního světla, protože TV je otočená proti jiho/západu kde jsou všude okna.
06.05.2013, 13:46 |
Kapka (M)
to co jsi napsal Honzo o LCD jsi nemyslel važně co? :-D
Kapka: Myslel ;) TV pojede hlavně přes den a na noční sledování případného filmu přemýšlím o projektoru.
06.05.2013, 14:21 |
AR No to mě poser na holé záda a pak mě ho vyndej...svět se zbláznil, zdeny60 si koupí auto a t2 uvažuje o toliko zatracované techologii LCD. Co bude příště? Nismo prohlásí že německá auta jsou to nejlepší na trhu? :DDDD
jj, FSAL si kupuje Androida... koniec sa blíži :-)
06.05.2013, 14:46 |
FSAL FSAL kupuje droida jen aby sral Yawora a iP si necha aby ho nesral droid :D
Pokud to někdo nepochopil, je to vzkaz konkrétní osobě, která fotí a má nějakou představu o tonálním podání barev a kvalitě obrazu, takže jsem to chtěl probrat s ní. Pokud to budu chtít řešit obecně založím si téma...
Pro rejpaly ano LCD a obzvlášť Panasonic s IPS panelem udělal na tomto poli dost významný krok ku předu a k výběru možnému výběru vede řada aspektů jako je třeba dlouhodobé provozování Skype, internetu atd.
Neblázni, kup si normální televizi a Skype a internet nech na počítač, kam patří. :)
P.E.T.R. PC bude stranou a tohle bude dobré v tom, že si bude moct hrát s prckem a volat se setrou, která je dlouhodobě v cizině, takže to provozuje poměrně často ;) jako není to údaj podle čeho bych si vybíral, na druhou stranu ono to dnes mají všechny lepší modely a já na TV doma prakticky nekoukám, raději půjdu dělat do garáže až půjdou spát ;)
Ahoj, já to nekupoval kvůli Skype, jen kvůli Ambilightu a možnosti přehrávat rovnou full HD .mkv soubory z disku. Co se týče obrazu, po donastavení to jde, ale jestli můžu poradit, ruce pryč, protože firmware je u těchhle televizí fakt bída. Namátkou i v poslední verzi - vypínání se při přehrávání filmů, naskakování jména stanice jen tak zbůhdarma, po každém zapnutí je HD Natural Motion zapnuto ač je vypnuto, takže pokud nechci vidět telenovelu, tak musím do menu obrazu, zapnout a vypnout a další věci. Nedoporučuji.
RedBaron: Díky za postřehy o pomalosti menu vím, Philips prakticky neděláme, takže jsem neměl moc reálných setkání. Takže nebrat případně osahat teď nabíhající novou řadu. Asi to nakonec stejně skončí u Panasonica, jen mě se*ou, že ani letošní řada 60 nemá DVB-T2 což už jsem čekal, že bude letos standart min. u vyšších modelů :-/