Navštíveno 8450x
Ahoj,
jukni na mail pls ;)
08.05.2013, 13:16 |
AR lol
ja na mailu taky nic nemam :(
:-D nebo má perfect ban? Ale on mi už odepsal :-)
nema ban a dneska tu byl, takze si to tu asi precetl a pak ti odepsal...
Jen se připomínám, pošli mi to pls. Díky
Dorazilo, moc díky pane ;o)
nenasel jsem uz ten puvodni topic kde ses ptal na tu kameru, samotny to neexistuje, jen vzdy soucasne s AV vstupem, kamera pak funguje v AV modu, pokud bys mel radio, nebo cdcko tak se neprepne, musi bejt svicnuto na AV
Lukasi, díky za odpověď. Jasné, to není ideální, ale co mám informace, tak PCM 2.1 by měla podporovat zpětnou kameru přes fakra konektor, jen se to musí přes diagnostiku zapnout. Příští týden jedu na Prosek do servisu, tak uvidím co mi řeknou :o)
Fakra redukci, kameru místo osvětlení spz a bezdrát. modul jsem si už koupil, tak doufám že to půjde :) AV vstup jako takový nepotřebuju a dávat 10tis. za řešení kde to budu muset přepínat je takový dost na pytel :(
primarne to jsou AV vstupy pro DVB-T, DVD atd, kamera je bonus :-)
obcas jsem to resil na mercedesech, nektery commandy maj treba video fakru, ale nektery ne, a pritom zepredu vypadaji stejne
pokud je potreba porsche diag, tak programovat to mozna budou umet v Advantage cars, nebo spis Jirka Rykl v malesicich, pak urcite MatoL v Bratislave
Jak rikam, stejne potrebuju do Porsche, takze tam jedu pristi tyden a rovnou se na to koukneme jak to bude napojene na diagnostice. Obavam se, ze to bude jak pises, jednotky vypadaji stejne a jedna to umi a druha ne :-/
a v Tvem pripade je jeste rozdil US a EU verze
US - Alpine system
EU - Becker system
myslim ale ze autorizovanej servis to nezapne
aj, tak to by mohl byt kamen urazu, ty informace mam od amika. Uvidi se, dam schvalne vedet, bud to zapnou a bude to zajimavy, nebo nezapnou a usetrim si starosti :o)