Navštíveno 12036x
Ahoj chlape, prosím můžeš se mi ozvat na telefon, posílaly jsme ti koberečky a zatím od tebe žádná odezva, tak jestli se něco děje, nehledě na to, na ty jedny bylo speciální přání, což se ti mělo říct po telefonu a ty jsi nezavolal a je to cca 3týdny.
Díky
jsem na tom uplně stejne spolehlivost nic moc, zakaznik mě nahaní a ja mu nemám co rict
14.05.2013, 15:43 |
CRK klasika... mám tady kšefty na laser, ale dám to radši jinam nebo má někdo možnost?
No na email odpověděl hned, že to mám poslat a že do 14dnů to bude, tak jsem poslal no
14.05.2013, 21:11 |
TROY jo newman :) - ten vždycky zmizí a pak se objeví zničehonic :-))
a zkoušeli jste volat?
ja s Newmanem teda vubec problem nemám, cokoliv slíbil, vždycky dodal a když nebyla komunikace po emailu tak na telefon mi reagoval pokaždé...
Honzo pošly mi na tel jeho telefon, já co jsem na něj našel, tak je pořád vypnutý
mam tady 776767425 nebo 603797425
Tak skoro po půl roce nám přišly koberečky udělaný, přišly bez emailu, bez sms, prostě přišel pošťák, že pro nás má balík a to mi Newman tvrdil, že stratil papírek a bednu co jsme mu stím poslaly, můj samozdřejmě nesedí, ikdyž měl můj originál jako mustr, použil cvoky které jsou jiné, materiál dobrý, ale za mě a kolegu už nikdy
Až se nás někdo zeptá, co Vám trvalo na skylinu vyrobit nejdéle, tak řekneme koberečky. :-D
11.09.2013, 09:06 |
CRK cendler :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
11.09.2013, 09:10 |
Vasekkch | Upraveno: 2013-09-11 09:10:46
Na koberečky doporučuju
[ Link ] , je to samozřejmě bez vyšití, ale materiály super. Je to dodavatel pro Škodovku. Mám od nich to ty "nejlepší" a spokojenost
[ Link ]
jsem rád, že jsem váš pobavil :-)))
11.09.2013, 12:45 |
TROY jo ZPV moc dobrý - mám od nich též. Ještě mi chlap volal a radil co je lepší a dražší o cca 40kč max :)
Mam stejnou zkusenost cca 3-4 roky zpet....KOberecky objednany, nepotvrzeny. Na mail nereagovacka a asi po 4-5 mesisich najednou balik na poste. Sice jsem jako omluvu dostal zdarma i zadni ale stejne me takovyhle jednani dost nastvalo..