Navštíveno 6211x

Nabízím několikero párů reproduktorů jak do auta, tak něco na doma...
1) Výškové repro Tang Band 28-1582S včetně zvukovodů. Použité, ale v dobrém stavu. 500,- za oba
2) Středobasy Beyma 6B30/P. Pouze vyzkoušené, ve stavu nových. 400,- za kus
3) Basové Beyma 12BR70. Mám tři kusy, vše použité a funkční. 700,- za kus
4) Koaxiální repro Infinity Kappa 62.5i. Použité, v dobrém stavu. 600,- za sadu včetně externích výhybek.
5) Středobasy Audio System HX-165-4. Vyzkoušené, ve stavu nových. 1000,- za set
6) BR nátrubky o vnitřním průměru 10cm a délce taky cca 10cm. Použité. 100,- za kus.(k Beymě 12BR70 zdarma)
Cenovky jsou spíš taková moje představa, když se někomu něco bude líbit, ozvěte se.
Ahoj,prosimte ty audio systemy jsou z jakeho setu?jsou to dusty?mel bych zajem,diky za odpoved.
krtekaudio: Tohle je set samotných středobasů. Výhybky některých komponentních repro Audio System byly konstruované tak, že se daly použít dva středobasy na levý i pravý kanál s výslednou impedancí 2 ohmy. Nějak nevim, co jsou dusty? :o(

To me nenapadlo,az na fotce jsem je poznal..dust je serie z rady hx,spolu s sq a phase.Vezmu je,doresime to po mailu.
Středobasy Audio System prodané...
Výšky Tang Band Prodané...

28.11.2018, 22:04 |
Kesam Márty jak to hraje ty infinyty potřebuju něco do multivana :-)
Kesam: Omlouvám se, chvilku sem tu nebyl. Vypadá to, že jak ty kompa tak ty koaxiály infinity jsou zamluvené...
Tak už zůstávají pouze všechny ty Beymy. Ty 12BR70 mohu vřele doporučit na stavbu domácího subu nebo i do většího třípásma. Umí jít hodně odspodu a jsou hodně citlivé, takže si vystačí i se slabším zesikem...