Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > P: 2 Din radio pro koncern - Čína

o Navštíveno 11255x o
o 12.02.2017, 21:52 | TomasW
Ahoj :-) nechce se mi znova psat popisek, tak zkopíruju z Bazoše... zkusil jsem a posílám dál.
Zkušenost - na origo repro v OII zvuk stejný jak Stream.
Příjem radia MNOHEM lepší.

Prodám autoradio do koncernu - měl jsem v autě 2 dny. Chtěl jsem vyzkoušet, ale nemá dělící frekvence pro komponentní repro a woofer (nechce se mi běhat do kufru k zesilovači, pokaždé když budu chtít neco upravit) Pokud nechcete zapojovat na zesilovač tak super radio, co umí všechno :)
Nakonec dávám do auta puvodni Pio DEH88RS - upřednostňuju nastavení zvuku před sledováním filmů a navi.

ZDARMA přidám rámeček pro Octavii II před FL s manual klimou. Rameček stal 500kč.
Popisek jsem si dovolil ukrást z inzerátu zde na bazoši.
Nejlépe osobní odběr Rožnov pod Radhoštěm.

kompletně v ČEŠTINĚ 7" autorádio s GPS NAVIGACÍ Handsfree,USB,DVD... zabalené v originální krabici určené pro vozy VOLKSWAGEN, ŠKODA a SEAT. Velmi jednoduchá montáž, zapojení pomocí originální CANBUS kostky, není nutné předělávat elektroinstalaci, pouze se nacvakne. Možnost osobního předání i v Brně či lze zaslat dobírkou.Možnost bezplatné AKTUALIZACE map!!!
Balení obsahuje: Rádio, kabeláž, SD kartu s mapami EVROPY,montážní páky, dotykové pero, podložku pod telefon.
určeno do koncernových vozů od mod. roku 2004+ - Škoda Octavia II, Yeti, Superb II, Fabia II, Roomster, VW Passat B6, B7, Caddy, Touran, T5 facelift, Golf V, VI, Seat Altea, Leon atd.

-vestavěný CANbus s podporou ovládání na volantu,nový 7 palcový kapacitní displej pro snadné ovládání
-max. výkon 4x45 W
-lze si vybrat ze 7 druhů podsvícení.
-K rádiu lze připojit couvací kameru, DVR kameru, DVB-T tuner
-Rádio přehrává DVD,CD,MP3,AVI.. videa lze sledovat i za jízdy
-3G Internet ready (seznam, google, atd...)
-TUNER s RDS, FM, AM
-DUALZONE , umožňuje současně sledovat navigaci a poslouchat hudbu, příp. sledovat DVD/TV/
-Zobrazuje informace o vozu (stav paliva, dveře, pásy, rychlost, otáčky....)
+ spousta dalších funkcí více info na telefonu, či emailem

-Pasuje do většiny vozů koncernu VW

foto k příspěvku  od TomasW

o 12.02.2017, 21:53 | TomasW

o 12.02.2017, 21:53 | TomasW
CENA pro AHC: 4.500,- včetně rámečku pro OII před FL s manual klimou.
o 12.02.2017, 21:54 | madmaik | Upraveno: 2017-02-12 21:57:32
Cena?uvazuju o nem na zkousku, ale potreboval bych postu
Edit,byl jsi rychlejsi
o 12.02.2017, 21:58 | TomasW
Cena 4500,-
Pošta není problém... No kdyby mi nehvízdlo a nenakoupil tady zase věci na zástavbu tak si ho nechám...
Je tam co se týče nastavení zvuku jen myslím 13ti pásmový EQ - loudnes a hlasitost wooferu. A konec.
o 12.02.2017, 22:16 | madmaik
Me jde hlavne o prehravani avi a mp3 z flashky. to je to radio s winCE? Da se podsviceni prenastavit pro vw? A ma radio rds?pocitam ze je bez zaruky. S tou kvalitou zvuku bych sel asi dolu,ted mam rns510 a ta oproti zakladnim koncernovejm radiim hraje uplne jinak.
o 12.02.2017, 22:55 | TomasW
Podsviceni změnit jde. winCE nevim co je :) RDS ma.
USB kabel ani navigaci jsem neměl ani zapojenou... jen jsem do něj píchnul sd kartu. Se zvukem fakt nevim :( ja vymenil za zakladni radio a prijem radia se fakt hodne zlepsil... ale posloucham skoro jen Radiozurnal :)
Jo a pozor! AVI z SD karty nepřehraje - musíš převézt na mp4. Nevím jak z DVD nebo USB, ale počítám, že to bude stejné.
o 13.02.2017, 10:22 | madmaik
Napsal jsem mail
o 13.02.2017, 10:42 | TomasW
Nic neprislo...
o 13.02.2017, 11:18 | rover (WoodTech)
Škoda že to nepasuje do Touarega, hned bych ho tam šoupnul...
o 13.02.2017, 12:28 | madmaik
Pokus 2,spatne sem opsal mail
o 13.02.2017, 13:06 | TomasW
Takže domluveno s madmaik
PRODÁNO
díky
o 18.02.2017, 17:09 | madmaik
TomasW: radio dorazilo,dnes namontovano. diky
Kdyby nekoho zajimaly postrehy,tak doted jsem mel RNS510.Nejdulezitejsi pro me bylo abych si nepohorsil zvukem.Urcite ne,kvalita prednesu na seriovych repro velmi podobna.Dal jsem se bal zpracovani.To je vice nez uspokojive na cinu v teto cenove urovni.Musel sem pouzit prilozenou gps antenu,ma to jiny konektor nez origo antena. ale staci ji prilozit k radiu a signal je v pohode. Jaky to umi video formaty jsem zatim nezkousel. uvidime. Za me spokojenost i oproti navi v porizovace za X desitek tisic,ktera uz dnes nema moc co nabidnout.
o 18.02.2017, 17:19 | TomasW
Super!! Taky díky.
Jak jsem psal, kdybych nechaval seriove repro tak nic neřeším a radio si necham.
Video jsem zkoušel z SD karty a jak jsem psal, bralo to mp4.
Tak ať slouží a díky.
o 26.11.2018, 10:48 | ivan.tichy01
To vůbec nevypadá špatně :) A já jsem přemýšlel o tom, že si pořídím nějaké autorádio tady: [ Link ] ale koukám, že z číny take nejsou špatná autorádia :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3256 sekund.