Ahoj :-) nechce se mi znova psat popisek, tak zkopíruju z Bazoše... zkusil jsem a posílám dál.
Zkušenost - na origo repro v OII zvuk stejný jak Stream.
Příjem radia MNOHEM lepší.
Prodám autoradio do koncernu - měl jsem v autě 2 dny. Chtěl jsem vyzkoušet, ale nemá dělící frekvence pro komponentní repro a woofer (nechce se mi běhat do kufru k zesilovači, pokaždé když budu chtít neco upravit) Pokud nechcete zapojovat na zesilovač tak super radio, co umí všechno :)
Nakonec dávám do auta puvodni Pio DEH88RS - upřednostňuju nastavení zvuku před sledováním filmů a navi.
ZDARMA přidám rámeček pro Octavii II před FL s manual klimou. Rameček stal 500kč.
Popisek jsem si dovolil ukrást z inzerátu zde na bazoši.
Nejlépe osobní odběr Rožnov pod Radhoštěm.
kompletně v ČEŠTINĚ 7" autorádio s GPS NAVIGACÍ Handsfree,USB,DVD... zabalené v originální krabici určené pro vozy VOLKSWAGEN, ŠKODA a SEAT. Velmi jednoduchá montáž, zapojení pomocí originální CANBUS kostky, není nutné předělávat elektroinstalaci, pouze se nacvakne. Možnost osobního předání i v Brně či lze zaslat dobírkou.Možnost bezplatné AKTUALIZACE map!!!
Balení obsahuje: Rádio, kabeláž, SD kartu s mapami EVROPY,montážní páky, dotykové pero, podložku pod telefon.
určeno do koncernových vozů od mod. roku 2004+ - Škoda Octavia II, Yeti, Superb II, Fabia II, Roomster, VW Passat B6, B7, Caddy, Touran, T5 facelift, Golf V, VI, Seat Altea, Leon atd.
-vestavěný CANbus s podporou ovládání na volantu,nový 7 palcový kapacitní displej pro snadné ovládání
-max. výkon 4x45 W
-lze si vybrat ze 7 druhů podsvícení.
-K rádiu lze připojit couvací kameru, DVR kameru, DVB-T tuner
-Rádio přehrává DVD,CD,MP3,AVI.. videa lze sledovat i za jízdy
-3G Internet ready (seznam, google, atd...)
-TUNER s RDS, FM, AM
-DUALZONE , umožňuje současně sledovat navigaci a poslouchat hudbu, příp. sledovat DVD/TV/
-Zobrazuje informace o vozu (stav paliva, dveře, pásy, rychlost, otáčky....)
+ spousta dalších funkcí více info na telefonu, či emailem
-Pasuje do většiny vozů koncernu VW