Navštíveno 5934x

13.12.2022, 02:21 |
tiktak | Upraveno: 2022-12-13 02:25:08
Koupím nějaká základní dvoupásma 165mm:
-jen plně funkční
-nízká cena
(jsou jen na výměnu do auta na prodej, pro majitele s minimálními požadavky na kvalitu audia - chci si vytáhnout a nechat Morel Elate).
Spěchá, děkuji za nabídky.
Mám tu pořád ty Etony.Kdyby jsi chtěl, tak je nechám za 1800Kč.
[ Link ]
Mám tu pořád ty Etony.Kdyby jsi chtěl, tak je nechám za 1800Kč.
[ Link ]
Ahoj.nove nikdy nemontovane

Skoro je mi líto, dát takhle relativně hodně slušné repráky do auta na prodej pro člověka, co je hudebně "hluchej jak poleno" (nic proti němu, je zas hodně dobrej jako mechanik).
Dal jsem si pro sebe strop cca. 1500 max.
Takže kdybychom se vešli do této ceny - ať už s Etonama, tak s Audio System, beru.
Ale kdyby někdo nabídl něco ještě základnějšího, za ještě méně peněz, tak klidně - fakt je to na nenáročný poslech pravděpodobně tak místního rádia a tenhle výdaj jde čistě za mnou (tedy čím levněji, tím lépe :) )
Nebude lepsi zajed na vrakac a koupit za par stovek nejake origo repra co by pasovala?prece jen budou napojene na radio coz je idealni dat tam neco bez vykonu at to nejak hraje
Nebylo, protože základní hudba (byly tři kvalitativní výbavy, ohledně audia) v autě původně za mega a půl, se sestávala z podprůměrného firemního rádia s CD a dvoupásem s hodně tragickou konstrukcí, prakticky celé z papíru. A to snad z voskovaného průklepáku, protože ty originální repra (středobasy) hodně odcházely (děravé membrány, spálená kmitačka atd.).
Takže jakékoliv komponentní dvoupásma v pořizovačce 2-3 tisíce za nové, budou vždycky lepší, než originály (sázka do loterie, zda montáž vůbec přežijí a pak alespoň rok vydrží hrát).
Takže tak - prostě relativně cokoliv, ale originály nee :) .
Zdravim měl bych Audio system mx165 evo staři necele 2 měsice komplet baleni cena 1000 vč pošty
Zdravim měl bych Audio system mx165 evo staři necele 2 měsice komplet baleni cena 1000 vč pošty